Blumhouse Television

Nanny | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (4151 balsu)
Senegālas imigrante Aiša iegūst aukles darbu bagātam Manhetenas pārim. Kad viņa gatavojas Senegālā atstātā dēla ierašanās brīdim, vardarbīga klātbūtne sāk pārņemt gan viņas sapņus, gan realitāti, draudot iznīcināt Amerikas sapni, ko viņa cītīgi apvieno.

Black as Night | ASV
Žanrs
IMDB
4.4 (2111 balsu)
Pusaudža meitene ar pašcieņas problēmām iegūst pārliecību visneticamākajā veidā, pavadot savu vasaru, cīnoties ar vampīriem, kuri upurēja Ņūorleānai, kurai ir atņemtas tiesības, ar sava labākā drauga, zēna, pēc kura viņa vienmēr ir ļoti ilgojusies, un savdabīgas bagātas meitenes palīdzību.

The Anarchists | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (859 balsu)
Sešu gadu laikā tas, kas sākas kā impulsīva vienreizēja pulcēšanās, pārvēršas par arvien pieaugošu ikgadēju pasākumu, kas piesaista sponsorus no kriptovalūtas uzņēmumiem un kurā piedalās tādi runātāji kā Rons Pols un BitCoin investors Rodžers Vers. Un, kad vienā no pasaules bīstamākajām pilsētām pulcējas no varas izvairīgie brīvības aktīvisti, utopiskā ideoloģija saduras ar cilvēka dabas neparedzamību.

The Thing About Pam | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (9248 balsu)
Pamatojoties uz 2011. gadā notikušo Betsijas Farijas slepkavību, kuras rezultātā viņas vīrs Russ tika notiesāts, lai gan viņš uzstāja, ka viņu nav nogalinājis. Vēlāk viņa notiesāšana tika atcelta, bet brutālais noziegums aizsāka notikumu ķēdi, kas atklāja velnišķīgu shēmu, kas bija dziļi saistīta ar Pamu Hapu.

What Happened, Brittany Murphy? | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.5 (2705 balsu)
Padziļināts, intīms personāža portrets, kas pēta 90. gadu aktrises un uzlecošās zvaigznes Bretaņas Mērfijas dzīvi un karjeru, kā arī noslēpumainos apstākļus. Sērija pārsniedz sazvērestības teorijas un virsrakstus, piedāvājot jaunas Bretaņai tuvāko intervijas un jaunus arhīvu materiālus.

The Good Lord Bird | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (6918 balsu)
Paverdzinātais pusaudzis Henrijs Šeklfords jeb mazais sīpols kļūst par abolicionista Džona Brauna raibās ģimenes locekli Bleeding Kansas laikmetā pirms pilsoņu kara.