BoulderLight Pictures

The Wrath of Becky | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (79 balsu)
Divus gadus pēc tam, kad viņa izbēga no vardarbīga uzbrukuma savai ģimenei, 16 gadus vecā Bekija mēģina atjaunot savu dzīvi, rūpējoties par vecāka gadagājuma sievieti - garu, vārdā Elena. Tomēr, kad vardarbīga grupa, kas pazīstama kā Dižciltīgie, ielaužas viņu mājās, uzbrūk viņiem un paņem viņu mīļoto suni, Bekijai ir jāatgriežas pie saviem vecajiem veidiem, kā aizsargāt sevi un savus mīļos.

Firestarter | ASV
Žanrs
IMDB
4.6 (16201 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Vairāk nekā desmit gadus vecāki Endijs un Vikija ir bēguši, izmisīgi vēloties paslēpt savu meitu Čārliju no ēnas federālās aģentūras, kas vēlas izmantot viņas bezprecedenta dāvanu radīt uguni masu iznīcināšanas ierocī. Endijs ir iemācījis Čārlijam, kā mazināt savu spēku, ko izraisa dusmas vai sāpes. Bet, kad Čārlijam paliek 11 gadi, uguni kļūst arvien grūtāk kontrolēt. Pēc tam, kad incidents atklāj ģimenes atrašanās vietu, noslēpumains darbinieks tiek nosūtīts, lai nomedītu ģimeni un sagrābtu Čārliju uz visiem laikiem. Čārlijam ir citi plāni.

Barbarian | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (103887 balsu)
Budžets
10,500,000.00$
Pilsētā uz darba interviju jauna sieviete ierodas savā Airbnb vēlu vakarā, lai konstatētu, ka tas ir kļūdaini rezervēts divreiz un tur jau uzturas svešs vīrietis. Pretēji viņas labākajam spriedumam viņa tomēr nolemj palikt pa nakti, taču drīz vien atklāj, ka mājā ir daudz vairāk, no kā baidīties nekā no otra viesa.

The Vigil | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (2048 balsu)
Kāds vīrietis nodrošina nakts apsardzi mirušajam bijušās pareizticīgo ebreju kopienas loceklim.