Tsuburaya Productions

シン・ウルトラマン | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (1881 balsu)
Japānas valdība izveido īpašu darba grupu, lai cīnītos pret milzīgajiem radījumiem, kas pēkšņi parādās visā valstī. Drīz vien komanda negaidīti satiek milzu sudraba humanoīdu, kurš sāk parādīties katru reizi, kad uzbrūk kosmosa briesmonis!

ULTRAMAN | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (2182 balsu)
Pirms vairākiem gadu desmitiem varonis no zvaigznēm mierā atstāja šo pasauli. Tagad Ultramana dēlam ir jāceļas, lai aizsargātu Zemi no jauniem citplanētiešu draudiem.

SSSS.DYNAZENON | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (276 balsu)
Kādu dienu Jomogi Asanaka, Fudžijokidai vidusskolas pirmā kursa students, sastopas ar noslēpumainu vīrieti vārdā Gauma, kurš apgalvo, ka ir “kaiju lietotājs”. Pēkšņai kaiju parādīšanai seko gigantiska robota Dynazenon ienākšana. Nepareizajā vietā nepareizajā laikā atrodas Yume Minami, Koyomi Yamanaka un Chise Asukagawa, kuri tiek ievilkti cīņā pret kaiju.

虚構推理 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (91 balsu)
11 gadu vecumā Kotkai Iwanaga no jums nolaupīja Kotoko Iwanaga un lūdza kļūt par viņu “Gudrības Dievu” kā starpnieku starp garu un cilvēku pasaulēm, kuram meitene ātri vienojās, bet uz labās acs rēķina. un kreisā kāja. Tagad, pēc sešiem gadiem, kad jūs gribat, lai viņu problēmas tiktu atrisinātas, viņi dodas uz Kotoko konsultēties. Tikmēr 22 gadus vecais universitātes students Kurou Sakuragawa tikko šķiras ar savu draudzeni pēc tam, kad viņš bija aizbēdzis viens pats, kad abi saskārās ar kapu. Redzot to kā viņas iespēju kļūt tuvāk ar viņu, Kotoko nekavējoties liek viņai kustēties, cerot kādu dienu apprecēties ar Kurou. Tomēr viņa ātri saprot, ka Kurou ir vēl kaut kas. Izmantojot šīs zināšanas, viņa lūdz viņa palīdzību dažādu pārdabiskā rakstura problēmu risināšanā, vienlaikus novēlot jaunatklātajam partnerim viņas atbildes.