Ley Line Entertainment

Everything Everywhere All at Once | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (263254 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Veļas mazgātavas īpašniece Evelīna ne pārāk spīdoši orientējas finansēs un ir nonākusi nodokļu inspektores nežēlastībā. Kādā no vizītēm nodokļu departamentā notiek neparastas lietas - Evelīnas vīrs apgalvo, ka nemaz nav viņas laulātais, bet gan ieradies šeit no paralēlās pasaules. Negaidītu notikumu virkne piedāvā sievietei ieskatīties paralēlās pasaulēs un atklāj dažādus scenārijus, kā būtu izvērtusies viņas dzīve, ja viņa jaunībā būtu pieņēmusi citus lēmumus.

Strawberry Mansion | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (1491 balsu)
Ne pārāk tālā nākotnē visu redzošā uzraudzības valsts veic “sapņu auditus”, lai iekasētu nodokļus par iedzīvotāju neapzināto dzīvi. Vieglais valdības aģents Džeimss Prebls dodas uz nomaļu lauku māju, lai pārbaudītu ekscentriskās, novecojošās mākslinieces Arabellas “Bellas” Isadoras sapņus. Ieejot Bellas plašajā VHS arhīvā, kurā ir sapņu mūžs, Prebls atklāj noslēpumu, kas viņam piedāvā iespēju iemīlēties un cerēt uz aizbēgšanu.

The Green Knight | Īrija
Žanrs
Karalis Arturs svin Ziemassvētkus kopā ar savu galmu, kad pēkšņi pilī ierodas noslēpumainais Zaļais Bruņinieks. Viņš piedāvā neparastu izaicinājumu. Jebkurš no klātesošajiem drīkst viņam uzbrukt, bet pēc gada viņi tiksies vēlreiz un šoreiz uzbruks Zaļais Bruņinieks. Cīņā dodas sers Gevains, nocērtot tam galvu. Uzlicis galvu atpakaļ uz pleciem, Bruņinieks atgādina par tikšanos pēc gada un nozūd. Paiet gads un Gevainam ir jāpilda savs solījums.