darbības varonis

Žanrs
Nataša Romanofa, pazīstama arī kā Melnā atraitne, nonāk virsgrāmatas tumšākajās daļās, kad rodas bīstama sazvērestība ar saitēm ar viņas pagātni. Vajājot spēku, kas viņu neapstāsies, Natašai ir jāaplūko viņas vēsture kā spiegam un sagrautajām attiecībām, kas viņā palikušas ilgi pirms viņa kļuva par Atriebēju.

Kino Kults: Die Hard | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (892862 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Ņujorkas policists Džons Makleins ierodas Losandželosā, lai apsveiktu bērnus Ziemassvētkos un izlīgtu ar sievu. Kamēr Makleina sieva kopā ar kolēģiem svin svētkus, biroju ēku ieņem teroristi. Viņu mērķis ir piesavināties ēkas seifā esošos 640 miljonus ASV dolāru. Makleins, būdams ietiepīgs vīrs, ķīlniekus, protams, nolemj atbrīvot pats saviem spēkiem. Tiesa, viņš ir viens, bet teroristi - divpadsmit. Tomēr Makleins nedomā padoties, jo viņš taču ir... ciets rieksts!

Bad Boys for Life | ASV
Žanrs
"Sliktie puiši" dzīvo katrs savu dzīvi — Maikam ir pusmūža krīze, viņš braukā ar sporta automobiļiem un regulāri iekuļas nepatīkamās situācijās, bet Markuss ir nodibinājis ģimeni, kļuvis par policijas inspektoru un arvien biežāk sāk domāt par pensionēšanos. Taču, kad pēc Maika dzīvības sāk tīkot noslēpumaini noziedznieki, leģendārais duets, atceroties savu nesalaužamo zvērestu – "sliktie puiši uz mūžu" – atkal apvienojas, lai veiktu vēl vienu bīstamu misiju.

Bad Boys II | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (221796 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Puiši ir atgriezušies! ...vēl sliktāki nekā līdz šim. Maiami narkotiku apkarošanas nodaļai ir paveicies ar tādu detektīvu kā Maiks Lourijs (Smits), bet sliktāk ir ar detektīvu Markusu Barnetu (Laurenss). Tomēr kad abi šie puiši tiek kopā, atrisinātas tiek daudzas lietas. Detektīviem jāizmeklē narkotiku kontrabandas lieta, jo pilsētā tiek ievests arvien vairāk apreibinošo vielu, taču nav iespējams noskaidrot pa kādiem ceļiem baltā inde tiek ievesta. Maiku lakstojas ap Markusa skaisto māsu Sidu un drīz vien, abiem par pārsteigumu, izrādās, ka viņa ir slepenā aģente, kas iefiltrējusies narkodīleru aprindās. Tomēr sniegt informāciju par notiekošo viņa nedrīkst. Taču drīz vien Sidas gaitas atklāj narkodīleri un jauno sievieti nolaupa brīdī, kad detektīvi jau ir noskaidrojuši lietas apstākļus un atlicis tikai aizturēt vainīgos. Apmaiņā pret māsas dzīvību noziedznieku pieprasa iespēju bēgt.

Die Hard 4.0 | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (7.2 balsu)
Budžets
110,000,000.00$
Cietais rieksts Džons Makleins ir pametis dienestu policijā. Taču kā parasti nepareizajā laikā viņš gadās nepareizajā vietā un uzsāk cīņu pret interneta teroristu organizāziju, kas iecerējusi pārņemt savās rokās var pār mūsdienu tehnoloģisko infrastruktūru. Viņu plāns paredz 3 dienu laikā pārņemt kontroli pār satiksmes kontroles sistēmām, iznīcināt ekonomiku un beigās atslēgt pamata sistēmu darbu, pārtraucot pasaulei elektrības un ūdens piegādi. Ja plāns izdosies, tad Savienotajās Valstīs iestāsies viduslaiki. Taču šķiet, ka vienam cilvēkam ir pa spēkam viņus apturēt . Lomās: Bruce Willis, Justin Long, Maggie Q, Timothy Olyphant, Mary Elizabeth Winstead, Jonathan Sadowski Režisors: Len Wiseman Scenārijs: Martin Bomback Producents: William Wisher

Rush Hour 3 | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (172739 balsu)
Budžets
140,000,000.00$
Detektīvs Džeimss Kārters un inspektors Lī ir atgriezušies, lai atkal ķertu sliktos puišus un iekultos visdažādākajās ķezās. Pēc piedzīvojumiem Losandželosā un Honkongā, rietumu Lielākā Mute un austrumu Ātrākās Rokas dodas uz Parīzi, lai cīnītos ar ķīniešu mafijas ģimeni. Filmas "Spriedze 3" režisors ir Brets Ratners, kurš ir strādājis arī pie filmām "Spriedze" un "Spriedze 2". Lomās: Chris Tucker, Jackie Chan, Hiroyuki Sanada, Max Von Sydow, Noemie Lenoir, Vinnie Jones, Yvan Attel, Roselyn Sanchez, Roman Polanski Režisors: Brett Ratner

1 2