jauns Džersijs

Freeheld | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (11050 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Ņūdžersijas automehāniķe Stacie Andree un viņas policijas detektīvu draudzene Laurel Hester abi cīnās, lai nodrošinātu Hester pensijas pabalstus pēc tam, kad viņai tika diagnosticēta termināla slimība.

Jersey Girl | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (67086 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Ollijs (Bens Afleks) savā karjerā kā Ņujorkas reklāmas aģents ir sasniedzis spīdošo virsotni - viņa perfektajā dzīvē ir skaista sieva (Jenifera Lopeza) un elegants dzīvoklis Manhetenā. Taču vienā brīdī dzīve sagriežas ar kājām gaisā, kad viņa sieva dzemdībās mirst... Ollijs kļūst par vientuļo tēvu un drīz zaudē arī darbu, tāpēc spožo Manhetenas dzīves stilu ir jāiemaina pret meitas labklājību Ņūdžersijā, kur abus dzīves pabērnus- dēlu un mazmeitu, uzņem viņa tēvs (Džordžes Kerlins). Pavisam nemanot viņa dzīvē ienāk kāda sieviete (Līva Tailere), kas Ollijam māca novērtēt īstās dzīves vērtības. Komēdiju meistars Kevins Smits ("Dogma", 1999) mīļajai un asprātīgajai filmai izvēlējies tādu pašu nosaukumu kā 1992. gadā, tomēr filmai ir pavisam cits sižets.

Harold and Kumar go to White Castle | ASV
Žanrs
IMDB
7 (198598 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Harolds, korejiešu izcelsmes amerikānis, ir tikko beidzis koledžu un naudas pelnīšanas nolūkos piepelnās kādā ēstuvē.. Viņa draugs un istabas biedrs Kumārs, Amerikā dzimis indietis, kurš ar vecāku gādību uzsāks mācības medicīnas institūtā, domā tikai par ballītēm un meitenēm. Kādu vakaru abi draugi, Harolds un Kumārs, dodas izklaidēties uz klubu. Kumārs, pat nedomādams par skolas projekta gatavošanu, izklaidējas kā nākas, nelaižot garām izdevību lakstoties ap katru meiteni. Tikmēr Harolds vaktē savu sapņu meiteni, kuru viņam pat bail uzrunāt. Taču trakulīgie nakts piedzīvojumi tikai sākas! Abi draugi nolemj doties uz ātro uzkodu restorānu "White Castle", taču pa ceļam iekuļas dažādās jautrās situācijās un pārpratumos. Visa nakts jezga izvēršas uzjautrinošā piedzīvojumā un diezgan neķītrā, trakā stāstā, kurā neizpaliek nedz narkotikas, nedz laba mūzika, nedz melnais humors un ironija. Filmas režisors ir veidojis žanra klasiku "Vecīt, kur ir mans autiņš?", un šajā kritiķu atzinīgi novērtētajā jauniešu komēdijā lielisku aktierspēli demonstrē Džons Čo un Kals Penns. Lomās: Kal Penn, Malin Akerman, Boyd Banks, Bibi Anderson, John Cho, Dan Bochart

Don Jon | ASV
Žanrs
Budžets
6,000,000.00$
“Dona Žuana kaislības” ir jauna komēdiju filma no režisora, scenārista un galvenās lomas tēlotāja Džozefa Gordon-Levita! Komisks stāsts par mūsdienīgu Donžuānu, kurš aizraujas ar porno, meitenēm un pēc katras mīlas dēkas aizbēg. Viņa jautrā un brīvā dzīve turpinās, kamēr viņš satiek jaunu un skaistu atraitni. Aizraujoša, jautra, sirsnīga, satraucoša, asa un pārdroša filma “Dona Žuana kaislības” ar lielisko aktieru ansambli – Skarletu Johansoni, Džuliannu Mūru un citiem.

American Hustle | ASV
Žanrs
Budžets
40,000,000.00$
Ir 1978. gads. Uzņēmējs un veikls blēdis Ērvings Rozenfelds kādā ballītē iepazīstas ar striptīza dejotāju Sidniju Proseri. Drīz vien abi kļūst par mīlniekiem un Sidnija iesaistās Ērvinga afērās, uzdodoties par britu aristokrāti. Izmanīgais FIB aģents Ričijs pieķer abus afēristus un piespiež sadarboties, lai atmaskotu citu krāpnieku shēmas. Apstākļus vēl vairāk sarežģī Ērvinga neizdevusies laulība ar neirotisko Rozalīnu. Krimināldrāmas "Amerikāņu afēra" pamatā - viens no skaļākajiem krāpšanas skandāliem ASV septiņdesmito gadu beigās, kad vērienīgas FIB operācijas rezultātā tika atmaskotas plaša mēroga politiskās un biznesa krāpniecības shēmas. "Amerikāņu afēra" ir skatītāju un kritiķu augsti novērtēts kinodarbs, par ko liecina arī fakts, ka filma nominēta septiņām "Zelta Globusa" balvām. Filmas režisora un scenārija autora Deivida O'Rasela ("Optimista stāsts", "Cīnītājs") rokrakstam raksturīga improvizācija un koncentrēšanās uz personāžu emociju pasauli. Galvenajās lomās tādi spoži aktieri kā Kristians Beils, Bredlijs Kūpers, Eimija Adamsa, Džeremijs Reners un Dženifera Lorensa.

1 2