adapted from a film

विक्रम वेधा | Indija
Žanrs
IMDB
7.1 (16953 balsu)
Vikrams, godīgs Laknavas policijas virsnieks, atrodas misijā, lai atrastu un iznīcinātu gangsteru Vedhu. Tomēr, kad Vedha padodas policijai un sāk stāstīt stāstus Vikramam, tas izjauc robežas starp labo un ļauno. Vedha apšauba Vikrama taisnību, kamēr pēdējais uzskata, ka viņš ir godīgs un taisnīgs. Bet vai viņš ir?

लाल सिंह चड्ढा | Indija
Žanrs
IMDB
5.5 (173171 balsu)
Budžets
23,000,000.00$
Notikumi Indijas vēsturē — no ārkārtas situācijas un slavenās uzvaras Kriketa Pasaules kausa izcīņā līdz Pendžabas nemieriem — izvēršas no nevainīga sikhu Lāla Singha Čadas perspektīvas, cilvēka ar zemu IQ, bet augstu optimismu. Laals spēj sasniegt visu, kas ir zem saules, bet bērnības mīlestība turpina viņu izvairīties.

जर्सी | Indija
Žanrs
IMDB
7.3 (12943 balsu)
Bijušais kriketa spēlētājs, kuram ir grūti savilkt galus kopā, vēlas piepildīt sava bērna vēlmi iegūt Indijas kreklu, taču šajā procesā saskaras aci pret aci ar savu varonīgo pagātni un ir spiests izlemt, vai izturēsies pretī šim gadījumam un kļūt par viņa simbolu. cerēt vai turpināt dzīvot kā zaudētājs?

The Guilty | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (126180 balsu)
Pazemināts policists, kas norīkots uz zvanu dispečerpunktu, ir konflikts, kad saņem ārkārtas tālruņa zvanu no nolaupītas sievietes.