science fiction

Brian and Charles | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (4219 balsu)
Budžets
1,200,000.00$
Braiens, kas ir pievilcīgs ārzemnieks, dzīvo viens Velsas ielejā, izgudrojot neparastus rīkus, kas reti darbojas. Pēc izmestas manekena galvas atrašanas Braienam rodas ideja. Trīs dienas vēlāk, veļas mašīna un dažādas rezerves daļas, viņš izgudroja Čārlzu, mākslīgi inteliģentu robotu, kurš mācās angļu valodu no vārdnīcas un izrādās burvīgs, bezkaunīgs pavadonis. Tomēr drīzumā Čārlzs attīsta arī autonomiju. Čārlzs, ko ieinteresē plašākā pasaule vai kas atrodas aiz kotedžas, kur Braiens viņu ir paslēpis, Čārlzs alkst piedzīvojumu.

Звёздный разум | Krievija| Kipra
Žanrs
IMDB
3.4 (3026 balsu)
Pēc Zemes resursu izsmelšanas gadsimtiem ilgi, cilvēces izdzīvošanai nepieciešama izceļošana uz kosmosu. Ātri tiek izveidota starptautiska ekspedīcija, lai atrastu piemērotu jaunu planētu, taču, kad plāni sajuka greizi, apkalpe pēkšņi paliek bez elektrības uz dīvainas planētas, kur gaida kaut kas neiedomājams.

Avatar 2 | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (242981 balsu)
Budžets
387,000,000.00$
Ieguvis savu jauno veidolu, kareivis Džeiks Sallijs kļūst par vadoni un uzņemas aizsargāt savu ģimeni un jaunos draugus no alkatīgajiem Zemes biznesmeņiem, kad tie ar līdz zobiem apbruņotu armiju atgriežas uz Pandoru.