crime

9 Bullets | ASV
Žanrs
IMDB
4 (1953 balsu)
Bijusī burleskas dejotāja, kas kļuvusi par autoru, atklāj otro iespēju dzīvot un izglābties, riskējot ar visu, lai izglābtu savu jauno kaimiņieni pēc tam, kad viņš ir liecinieks savu vecāku slepkavībai. Tagad, bēgot no vietējā noziedzības priekšnieka, kurš ir viņas ilggadējais bijušais, viņa izmisīgi cenšas nogādāt zēnu drošībā.

Survive the Game | ASV
Žanrs
IMDB
3 (3744 balsu)
Kad policists Deivids tiek ievainots notriektā narkotiku gājienā, viņa partneris Kals vajā divus noziedzniekus, kuri viņu nošāva. Viņi visi nokļūst nomaļā fermā, kas pieder nemierīgajam veterinārārstam Ērikam, un, kad Kals un Ēriks plāno aizstāvību, ierodas vairāk bandas — kopā ar ievainoto Deividu. Trīs varoņiem, kuriem ir mazāks skaitlis, ir jāizmanto slepenība, gudrība un laba šaušana, lai iznīcinātu narkotiku tirgoņu pūli.

名探偵コナン 緋色の弾丸 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (1258 balsu)
Reizi četros gados notiekošā sporta festivāla WSG (World Sports Games) Tokijas spēļu atklāšanas ceremonijā tiek paziņots, ka tiks atklāta pasaulē pirmā vakuuma supravadītāja maglev ar maksimālo ātrumu 1000 kilometru stundā. Pievēršot uzmanību no visas pasaules, lielu uzņēmumu augstākie vadītāji tiek nolaupīti no ballītes norises vietas, kur pulcējas WSG turnīru sponsori. Konans virzās uz risinājumu un galu galā atrod saistību ar WSG nolaupīšanas lietu, kas notika pirms 15 gadiem Bostonā, ASV.