dracula

The Last Voyage of the Demeter | ASV
Žanrs
Pēc Brema Stokera klasiskā romāna „Drakula” nodaļas motīviem uzņemtā filma atklāj tirdzniecības kuģa „Dēmetra” šausminošo stāstu. Kuģis nolīgts, lai pārvestu privātu kravu – piecdesmit nemarķētas lādes no Rumānijas uz Londonu. Nolemtā kuģa komanda mēģina izdzīvot ceļojumā pāri okeānam, ik nakti piedzīvojot savādus notikumus un sajūtot nešķīstā klātbūtni. Kad „Dēmetra” nonāk Anglijas krastos, tā ir pārogļojies un pamests vraks. No komandas nav ne miņas.

Renfield | ASV
Žanrs
Katram kārtīgam vampīram ir uzticams palīgs, un šajā mūsdienīgajā stāstā tā galvenais varonis vārdā Renfīlds (lomā Nikolass Hoults (Mad Max: Fury Road, X-Men) strādā pie Drakulas (Oskara® ieguvējs Nikolass Keidžs). Viņa pienākums ir piegādāt saimniekam upurus un raudzīt, lai visas Drakulas iegribas tiktu izpildītas. Taču visbeidzot - pēc gadsimtiem ilgas kalpošanas, Renfīlds ir gatavs pārbaudīt, vai ir iespējams izdzīvot ārpus Tumsas prinča valstības. Tikai jāatrod veids, kā tikt vaļā no šefa.

Dracula: The Original Living Vampire | ASV
Žanrs
IMDB
2.5 (383 balsu)
Detektīve Amēlija van Helsinga izmisīgi meklē slepkavu, kas ir atbildīgs par virkni šausmīgu slepkavību, kuru mērķis ir jaunas sievietes. Lietas tikai pasliktinās, kad visi pierādījumi noved pie šķietami neaizskaramā grāfa Drakulas. Un, kad Van Helsinga draudzene pazūd, viņa pēdējā cīņā ar mīklaino grāfu ir spiesta apšaubīt briesmoņu esamību.

The Invitation | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (16153 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Pēc mātes nāves Eviju uzrunā nepazīstama māsīca, kura uzaicina viņu uz greznām kāzām Anglijas laukos. Drīz viņa saprot, ka notiek gotiskā sazvērestība, un viņai jācīnās par izdzīvošanu, atklājot savdabīgus noslēpumus savas ģimenes vēsturē.

Monster Pets: A Hotel Transylvania Short | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (1032 balsu)
Draks izmēģina dažus jaunus briesmoņu mājdzīvniekus, lai palīdzētu aizņemt Tinkles spēles laikā.