multiverse

Everything Everywhere All at Once | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (263254 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Veļas mazgātavas īpašniece Evelīna ne pārāk spīdoši orientējas finansēs un ir nonākusi nodokļu inspektores nežēlastībā. Kādā no vizītēm nodokļu departamentā notiek neparastas lietas - Evelīnas vīrs apgalvo, ka nemaz nav viņas laulātais, bet gan ieradies šeit no paralēlās pasaules. Negaidītu notikumu virkne piedāvā sievietei ieskatīties paralēlās pasaulēs un atklāj dažādus scenārijus, kā būtu izvērtusies viņas dzīve, ja viņa jaunībā būtu pieņēmusi citus lēmumus.

Untitled Spider-Man 3 | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (763648 balsu)
Budžets
200,000,000.00$
Pirmo reizi Zirnekļcilvēka filmu sērijas vēsturē mūsu draudzīgā apkaimes varoņa maska ir noņemta un viņš vairs nespēj nošķirt savu parasto dzīvi no riskantajām supervaroņa gaitām. Kad viņš lūdz palīdzību Doktoram Streindžam, likmes kļūst vēl augstākas, liekot viņam aptvert, ko patiesībā nozīmē būt Zirnekļcilvēkam.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (421468 balsu)
Budžets
200,000,001.00$
Izmantojis senas burvestības, doktors Streindžs atver durvis uz multivisumu, kurā viņam kopā ar vecajiem un jaunajiem draugiem, vēl neizpētītajās mistiskajās pasaulēs nāksies stāties pretī paša alternatīvajai versijai un agrāk nepieredzētam ļaunumam. Atsevišķas ainas satur spilgtu gaismu, kas var ietekmēt cilvēkus, kuri ir uzņēmīgi pret gaismjūtīgu epilepsiju.