dzert

Aftermath | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.7 (20136 balsu)
Budžets
10,500,000.00$
Stāsta centrā divi svešinieki – būvuzraugs Romans (Arnold Schwarzenegger) un gaisa satiksmes vadības dispečers Džeiks (Scoot McNairy), kuru dzīves ceļi, pēc kāda traģiska notikuma, paliks saistīti uz mūžiem. 478 dienas pēc nelaimīgās dienas viņi beidzot satiksies aci pret aci, un šīs tikšanās sekas būs neprognozējamas.

Rough Night | ASV
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Piecas labākās koledžas laika draudzenes satiekas pēc 10 gadiem, lai nedēļas nogalē Maiami sarīkotu mežonīgu vecmeitu ballīti. Trakās uzdzīves laikā notiek dramatisks pavērsiens – viņas nejauši nogalina kādu striptīza dejotāju. Pa vidu šim neprātam, kurā viņas mēģina tikt skaidrībā par to, ko iesākt, nakts piedāvā negaidītus, smieklīgus atgadījumus, kas galu galā draudzenes satuvina, kad tas ir visvairāk nepieciešams.

Acts of Vengeance | ASV| Bulgārija
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Frenks ir veiksmīgs advokāts un gādīgs ģimenes tēvs, taču vienā mirklī viņam ir lemts zaudēt visu - nežēlīga slepkavība pārvelk svītru viņa sievas un meitas dzīvībām. Taču nozieguma izmeklēšana nevirzās uz priekšu un izskatās, ka noziedznieki nekad netiks atrasti. Apņēmies pats atrast slepkavas un tos sodīt, Frenks pats sev dod neparastu zvērestu, kuru gatavs pildīt tik ilgi, kamēr ģimene netiks atriebta.

Harsh times | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (66687 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Maiks Alvaress (Fredijs Rodrigess) pazaudēja darbu un tagad meklē jebkādu iespēju nopelnīt. Tikko iekārtojušais darbā narkotiku izplatīšanas kontroles nodaļā Džīms Devids (Kristians Beils) spēlē savas netīrās spēlītēs uz pilsētas ielām. Būdami draugi, viņi kopā pavada divas dienas, braukājot pa Losandželosu un atstājot pēc sevis tikai problēmas un nopostīšanas. Tā turpinās līdz tam brīdim, kamēr Maiks un Džims ir spiesti atbildēt par saviem izlēcieniem, un tad labie laiki pārvēršas par skarbiem... "Skarbie laiki" ir Devida Ejera, tādu kases hītu, ka TRAINING DAY, U-571 un THE FAST AND THE FURIOUS scenāriju autoru, režisora debija. Lomās: Christian Bale, Freddy Rodriguez, Tammy Trull, Adriana Millan Režisors: David Ayer Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1 2