FX Productions

American Horror Story | ASV
Žanrs
IMDB
8 (323042 balsu)
Antoloģijas šausmu drāmu sērija, kuras centrā ir dažādi varoņi un vietas, tostarp māja ar slepkavniecisku pagātni, patvērums, raganu radījums, ķēmu šovs, viesnīca, lauku māja Roanokā, kults, apokalipse un vasaras nometne.

Reservation Dogs | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (16936 balsu)
Šī komēdija seko četru pamatiedzīvotāju pusaudžu varoņdarbiem Oklahomas laukos, kuri zog, aplaupa un glābj, lai nokļūtu eksotiskajā, noslēpumainajā un tālajā Kalifornijā.

Mr Inbetween | Austrālija
Žanrs
IMDB
8.6 (19450 balsu)
Rejs Šosmits ir tēvs, bijušais vīrs, draugs un labākais draugs: sarežģītas lomas, ar ko žonglēt mūsdienu laikmetā. Vēl grūtāk, ja esi noziedznieks algots.

Pose | ASV
Žanrs
IMDB
8.6 (29960 balsu)
Deju mūzikls, kas pēta vairāku 80. gadu dzīves un sabiedrības segmentu pretnostatījumu Ņujorkā: balles kultūras pasauli, Trampa laikmeta luksusa visuma uzplaukumu un pilsētas centra sociālo un literāro skatuvi.

Mayans M.C. | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (19661 balsu)
Pēc Džeksa Tellera nāves, Ezekiels "EZ" Reyes ir tikko iznācis no cietuma un ir potenciāls Mayans MC hartā uz Kali/Meksi robežas. Tagad EZ ir jāizveido sava jaunā identitāte pilsētā, kur viņš reiz bija zelta zēns ar Amerikas sapni.

Black Narcissus | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.9 (2933 balsu)
Himalaji, 1934. Attālināta pils klints virsotnē, kas kādreiz bija pazīstama kā “Sieviešu nams”, glabā daudz tumšu noslēpumu. Kad Sv.Ticības jaunās mūķenes mēģina tur nodibināt misiju, tās spocīgie noslēpumi pamodina aizliegtas vēlmes, kurām, šķiet, ir lemts atkārtot briesmīgu traģēdiju. Rumera Godena 1939. gada romāna adaptācija.

A Teacher | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (13704 balsu)
Klēra Vilsone, jauna skolotāja Teksasas piepilsētas vidusskolā, sāk romānu ar savu audzēkni Ēriku Vokeru. Bet viņu attiecības paātrinās ātrāk, nekā gaidīts, un paliekošo kaitējumu kļūst neiespējami ignorēt.

Fargo | ASV
Žanrs
IMDB
8.9 (377520 balsu)
Cieša antoloģijas sērija, kurā ir stāsti par ļaunprātību, vardarbību un slepkavībām Minesotā un tās apkārtnē.

Archer | ASV
Žanrs
IMDB
8.6 (156899 balsu)
Sterlings Ārčers ir pasaules biedējošākais spiegs. Viņš strādā ISIS, spiegu aģentūrā, kuru vada viņa māte. Starplaikā, kad tiek galā ar savu priekšnieku un kolēģiem, no kuriem viena ir viņa bijusī draudzene, Arčeram izdodas nokaitināt vai savaldzināt visus, kas šķērso viņa ceļu. Viņa blēņas ir tikai attaisnojamas, jo dienas beigās viņam tomēr kaut kā vienmēr izdodas novērst visas krīzes, kas draudēja cilvēcei.

Mrs. America
Žanrs
Patiesais stāsts par kustību, lai ratificētu grozījumu Vienlīdzīgas tiesības, un negaidītu pretdarbību, kuru vadīja konservatīva sieviete vārdā Filaisa Šlafija.

What We Do in the Shadows | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
8.4 (19569 balsu)
Dokumentāla stila ieskats trīs Stentenas salas vampīru ikdienas (vai drīzāk - nakts) dzīvē, kuri ir simtiem un simtiem gadu kopā nodzīvojuši.

Devs
Žanrs
IMDB
8.1 (1733 balsu)
Jaunā datoru inženiere Lilija Čana izmeklē sava darba devēja, moderna tehnoloģiju uzņēmuma, kas atrodas Sanfrancisko, slepenās attīstības nodaļu, kas, viņasprāt, ir viņas drauga slepkavības pamatā.

1 2 3