20th Century Fox Television

American Dad! | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (112209 balsu)
Sērijā galvenā uzmanība tiek pievērsta ekscentriskai motīvu komandai, kas ir Smitu ģimene un viņu trīs mājas biedri: tēvs, vīrs un apgādnieks Stens Smits; viņa labākā pusmāsa Francine Smith; viņu koledžas vecuma meita Heilija Smita; un viņu vidusskolas vecuma dēls Stīvs Smits. Ārpus Smita ģimenes ir trīs galvenie varoņi, ieskaitot Hailejas puiša draudzeni, vīru Džefu Fišeru; ģimenes mīlulis-zelta zivtiņa ķermenis Klauss; un jo īpaši ģimenes bezkaunīgais svešinieks Rodžerss, kurš ir "pilns ar maskām, nekaunību un šokējošu antiku."

The Normal Heart | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (32207 balsu)
Stāsts par HIV-AIDS krīzes sākšanos Ņujorkā astoņdesmito gadu sākumā, nekustīgi apskatot tautas seksuālo politiku, kad geju aktīvisti un viņu sabiedrotie medicīnas aprindās cīnās, lai atklātu patiesību par plaukstošo epidēmiju pilsēta un tauta noliegumā.

Cops | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
7.0 (5151 balsu)
Sekojiet reālās dzīves likumsargiem no dažādiem ASV reģioniem un departamentiem, kas ir bruņoti tikai ar fotoaparātiem, lai fiksētu viņu darbības, veicot ikdienas pienākumus kalpot un aizsargāt sabiedrību.

Prison Break: The Final Break | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (22816 balsu)
Filma aptver notikumus, kas notika starp Kompānijas sabrukumu un seriāla finālu. Tajā sīki aprakstīta Sāras Tancredi arests un ieslodzījums - galīgais aizbēgšanas plāns, kuru Maikls izstrādājis Sārai. Tas arī atklāj Gretchen Morgan galīgo likteni.

Family Guy Presents: Blue Harvest | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (7577 balsu)
Ar grifiem, kas iestrēguši mājās aptumšošanas laikā, Pīters stāsta "Zvaigžņu karu epizode IV: jauna cerība".

This Is Us | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (89684 balsu)
Seko trīs pieaugušo dzīvi un ģimenēm, kas dzīvo un aug Amerikas Savienotajās Valstīs pašreizējā un pagātnes laikā. Tā kā viņu ceļi krustojas un dzīvesstāsti savijas savādi, mēs secinām, ka vairākiem no viņiem ir viena un tā pati dzimšanas diena - un tas ir daudz vairāk, nekā kāds varētu gaidīt.

9-1-1 | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (17105 balsu)
Izpētiet policijas darbinieku, feldšeru un ugunsdzēsēju paaugstināta spiediena pieredzi, kas nonāk visbiedējošākajās, šokējošākajās un sirds darbību apturošajās situācijās. Šiem ārkārtas palīdzības sniedzējiem ir jāmēģina līdzsvarot glābšanu tiem, kuri ir visneaizsargātākie, ar problēmu risināšanu viņu pašu dzīvē.

Family Guy | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (294317 balsu)
Slima, savīta, politiski nekorekta un Freakin 'Sweet animācijas seriāla filma par disfunkcionālās Grifu ģimenes piedzīvojumiem. Bumbuļojošajam Pēterim un ilgmūžīgajai Loisai ir trīs bērni. Stewie (izcils, bet sadistisks mazulis, kurš bija gatavs nogalināt savu māti un pārņemt pasauli), Meg (vecākā un vispopulārākā meitene pilsētā) un Chris (vidējais mazulis, viņš nav īpaši spilgts, bet aizraujas ar filmām ). Ģimenes pēdējais loceklis ir Braiens - runājošs suns un daudz kas vairāk nekā mājdzīvnieks. Viņš uztur Stjūiju kontrolē, malkojot Martini un šķirojot pats savas dzīves jautājumus.

Duncanville | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (420 balsu)
Sērija koncentrējas uz Duncāna, iespaidīgi vidējā 15 gadus vecā zēna, viņa ģimenes un draugu dzīvi. Poehlers nodrošinās Duncan un viņa spēcīgās mammas Annijas balsi, kura pastāvīgi cenšas neļaut dēlam sabojāt viņa dzīvi.

The Simpsons | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (347472 balsu)
Simpsoni ir amerikāņu animācijas seriāls, ko radījis Mets Grenings. Seriālā tiek satīriski apspēlēta vidusmēra amerikāņu ģimenes dzīve. Ģimenes galva ir Homērs, viņš ir precējies ar sievu Mārdžu un viņiem abiem ir trīs bērni: Bārts, Liza un Megija. Seriāla darbība norisinās izdomātā pilsētā - Springfīldā un tajā tiek 'izsmieta' amerikāņu kultūra, sabiedrība, televīzija.

1 2