Lucky 13 Productions

Prey | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (1682 balsu)
Jauns pāris ir spiests pamest savu kristiešu misionāru iecirkni Kalahari tuksnesī, jo ekstrēmistu kaujinieku banda viņam draudējusi ar nāvi. Pēc lidmašīnas avārijas viņiem jācīnās ar cilvēku un zvēru par savu dzīvību.

Savage Salvation | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (877 balsu)
Tikko saderinātie Šelbija Džona un Rūbija Reda vēlas jaunu sākumu pēc cīņām ar atkarību, taču, kad Šelbija atklāj, ka viņa mīļotā Rūbija ir mirusi uz lieveņa, viņš sāk atriebīgo dīleru slepkavību, kas viņu piegādāja. Bruņojies tikai ar adrenalīnu un naglu pistoli, Šelbija sāk atraisīt haosu pilsētas noziedzīgajā pavēderē, medījot noziedzības pavēlnieku Koijotu. Šerifa Čērčai jāsacenšas ar laiku, lai izbeigtu Šelbijas modrību, pirms visa pilsēta nonāk asinspirtī.

Bandit | Kanāda
Žanrs
IMDB
6.3 (5389 balsu)
Pēc izbēgšanas no Mičiganas cietuma apburošs noziedznieks noziedznieks iegūst jaunu identitāti Kanādā un turpina aplaupīt rekordlielas 59 bankas un juvelierizstrādājumu veikalus, kamēr viņu medī negodīga darba grupa. Pamatojoties uz stāstu par lidojošo bandītu.

The Comeback Trail | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (9674 balsu)
Makss Bārbers ir viduvējs Holivudas producents, kurš iekūlies milzu parādos. Neredzot nekādu izeju no situācijas, viņš izstrādā viltīgu plānu: tā īstenošanai vajag tikai izlikties, ka tiek uzņemta filma un apdrošināt galvenā aktiera dzīvību. Filmēšanas aizsegā galvenais varonis “nejauši” ies bojā, bet Makss saņems apdrošināšanas atlīdzību. Taču izrādās, ka novākt aktieri nemaz nav tik vienkārši. Neveiksme neveiksmes galā tomēr noved pie panākuma – Maksa “viltus” filma beidzot izdodas izcila!