Ace Entertainment Films

The Quest for Tom Sawyer's Gold | ASV
Žanrs
IMDB
4.4 (1119 balsu)
Agata Ārmstronga un viņas uzticamā līdzstrādniece Maka kundze savulaik bija pasaulē visdrosmīgākie piedzīvojumu meklētāji. Bet, kad ieradās viņas dēls Skudra, viss ātri mainījās, un viņas velna gādība kļuva otrajā plānā, jo bija pārāk aizsargājoša un baidījās no visa, kas apdraud viņas ģimeni.

Guardians of Time | ASV
Žanrs
IMDB
3.5 (409 balsu)
Kādu dienu ģimenes muižā četri brālēni atklāj eju uz noslēpumainu pasauli. Ieslodzīti šajā atklātajā zemē, Keoherus valstībā, viņiem ir jāsaskaras ar Laika sargu un jāsastopas ar tumšajiem spēkiem un zvēru, lai cerams nokļūtu mājās.

Ghoster | ASV
Žanrs
IMDB
3.9 (222 balsu)
Kad dienā, kad viņi tiek izlikti, parādās noslēpumaina vēstule, Elizabete un viņas tēvs nespēj noticēt savai veiksmei, atklājot, ka viņi ir mantojuši Echoville muižu, plašo, trīsdesmit septiņu istabu īpašumu. Ierodoties, Elizabete atklāj, ka savrupmāju apdzīvo pasaules jaukākais gars Ghosters, kurš tur ir ieslodzīts spoguļattēlā cietumā piecdesmit gadus. Kopā viņiem ir jāatklāj Ehovilas noslēpumi, lai atbrīvotu Ghosteru, pirms nekrietnais Juto sagūsta arī viņas dvēseli savos nemirstības meklējumos.

C.I.Ape | Francija
Žanrs
IMDB
2.9 (291 balsu)
Kad tiek atklāts noziedzīgs plāns, CIP vēršas pie sava pirmā pērtiķa, sava unikālākā darbinieka, lai izjauktu sižetu no iekšpuses.