Sammy

新米錬金術師の店舗経営 | Japāna
Žanrs
Vientuļam bārenim ir gandrīz tikai viens karjeras ceļš uz panākumiem. Tas ir, lai iegūtu nacionālo alķīmiķa kvalifikāciju. Pēc Karaliskās alķīmiķu apmācības akadēmijas absolvēšanas, kas prasa tikai prasmes, viņas meistars Sarasai uzdāvina veikala tiesības. Pēc dāsnā mentora izraidīšanas Sarasa dodas ceļā, sapņojot par nedaudz elegantu alķīmiķes dzīvi, taču, ierodoties, viņa ir šokēta, atklājot, ka laukos ir vēl vairāk lauku, nekā viņa bija iedomājusies. Taču arī šādā vietā viņai kaut kā jāvada veikals, lai iedzīvotos.

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

盾の勇者の成り上がり | Japāna| Koreja
Žanrs
IMDB
8 (14253 balsu)
Ivatani Naofumi kopā ar 3 citiem cilvēkiem tika izsaukts paralēlajā pasaulē, lai kļūtu par pasaules varoņiem. Katrs no varoņiem, kas bija attiecīgi aprīkots ar savu leģendāro aprīkojumu, kad tika izsaukts, Naofumi saņēma leģendāro vairogu kā ieroci. Tā kā Naofumi trūkst harizmas un pieredzes, viņš tiek saukts par vājāko, bet trešajā piedzīvojumu dienā viņš tiek nodots, nepatiesi apsūdzēts un aplaupīts. No karaļa līdz zemniekiem vairījās visi, Naofumi domas pildīja tikai atriebība un naids. Tādējādi viņa liktenis paralēlajā pasaulē sākas...

終末のワルキューレ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.3 (6080 balsu)
Stāsts sākas, kad dievi sasauc konvenciju, lai izlemtu, vai ļaut cilvēcei dzīvot vai mirt, un samierināties ar cilvēces iznīcināšanu. Taču kāda vientuļa valkīrija izvirza ieteikumu ļaut dieviem un cilvēcei izcīnīt pēdējo cīņu, lai tā būtu pēdējā cerība cilvēces turpmākai izdzīvošanai. 13 dievi cīnīsies pret 13 cilvēku čempioniem savstarpējās cīņās, lai izlemtu, vai cilvēce dzīvo vai mirst.

東京リベンジャーズ | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (18222 balsu)
Vērojot ziņas, Hanagaki Takemiči uzzina, ka viņa draudzene no vidusskolas laika, Tačibana Hinata, ir mirusi. Viņa vienīgo draudzeni tikko nogalināja nelietis grupējums, kas pazīstams kā Tokyo Manji Gang. Viņš dzīvo trakā dzīvoklī ar plānām sienām, un viņa sešus gadus jaunākais priekšnieks izturas pret viņu kā pret idiotu. Turklāt viņš ir pilnīga un pilnīga jaunava... Savas dziļākās dzīves kulminācijā viņš pēkšņi pārlec divpadsmit gadus atpakaļ uz vidusskolu! Lai glābtu Hinatu un mainītu dzīvi, ko viņš pavadīja bēgot, bezcerīgajam nepilnas slodzes darbiniekam Takemičim jātiecas uz Kanto visdrausmīgākās noziedznieku bandas virsotni!

ゴールデンカムイ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (1961 balsu)
Stāsts risinās varenajā Hokaido ziemeļu laukā, laiks ir vētrainajā vēlajā Meiji laikmetā. Pēckara karavīram Sugimoto jeb “Nemirstīgajam Sugimoto” kādam noteiktam mērķim bija vajadzīgas lielas naudas summas. Tas, kas sagaidīja Sugimoto, kurš ienāca Hokaido zelta drudzis ar sapņiem nopelnīt, bija tetovējuma karte, kas ved uz apslēptu dārgumu, pamatojoties uz mājieniem, kas ierakstīti uz Abaširi cietuma notiesāto ķermeņiem?! Hokaido lieliskā daba pret ļaunajiem notiesātajiem un tikšanās ar tīro Ainu meiteni Aširipu!! Sākas izdzīvošanas cīņa par apslēpto dārgumu medībām!