Kodansha

EDENS ZERO | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1571 balsu)
Granbell Kingdom, pamestā atrakciju parkā, Šiki visu savu dzīvi ir nodzīvojis starp mašīnām. Taču kādu dienu pie parka ieejas vārtiem parādās Rebeka un viņas pavadonis kaķis Laims. Šie jaunpienācēji nezina, ka šis ir pirmais cilvēka kontakts, kāds Granbelam ir bijis simts gadu laikā! Kamēr Šiki paklupa ceļā uz jaunu draugu iegūšanu, viņa bijušie kaimiņi satraucas par iespēju sacelties ar robotu sacelšanos... Un, kad viņa vecā dzimtene kļūst pārāk bīstama, Šikim jāpievienojas Rebekai un Laimim viņu kosmosa kuģī un jābēg bezgalīgajā kosmosā.

東京リベンジャーズ | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (18222 balsu)
Vērojot ziņas, Hanagaki Takemiči uzzina, ka viņa draudzene no vidusskolas laika, Tačibana Hinata, ir mirusi. Viņa vienīgo draudzeni tikko nogalināja nelietis grupējums, kas pazīstams kā Tokyo Manji Gang. Viņš dzīvo trakā dzīvoklī ar plānām sienām, un viņa sešus gadus jaunākais priekšnieks izturas pret viņu kā pret idiotu. Turklāt viņš ir pilnīga un pilnīga jaunava... Savas dziļākās dzīves kulminācijā viņš pēkšņi pārlec divpadsmit gadus atpakaļ uz vidusskolu! Lai glābtu Hinatu un mainītu dzīvi, ko viņš pavadīja bēgot, bezcerīgajam nepilnas slodzes darbiniekam Takemičim jātiecas uz Kanto visdrausmīgākās noziedznieku bandas virsotni!

シャーマンキング | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (2032 balsu)
Karalis šamanis ir tas, kurš var sazināties ar garu karali un pārveidot pasauli. Ik pēc 500 gadiem šamaņi, kas var sazināties starp dzīvo un mirušo pasauli, sacenšas Šamaņu cīņā, lai kļūtu par nākamo šamaņu karali. Starp tiem, kas tiecas uz virsotni, ir jauns šamanis vārdā Yoh Asakura.

はたらく細胞BLACK | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (554 balsu)
Alkohols, smēķēšana un stress — organismā, kas pakļauts šiem kairinātājiem, šūnas, kas ir atbildīgas par dzīvības uzturēšanu, šķiet, cīnās ar karu, kas nekad nebeidzas. Spēcīgā strādnieku trūkuma dēļ Red Blood Cell AA2153 ir ātri jāiemācās piegādāt skābekli un savākt oglekļa dioksīdu pat bīstamos apstākļos. Tikmēr White Blood Cell U-1196 ir jādara sava daļa, cīnoties ar mikrobiem un vīrusiem dzīvībai bīstamās situācijās. Šo krīžu vidū viņiem ir jāstrādā kopā, lai saglabātu ķermeņa veselību, neskatoties uz to, ka viņi nezina, vai viņu upuri būs vērtīgi. Šūnas darbā! Code Black izmanto atšķirīgu pieeju, parādot mūsu šūnu veikto darbu smalkāko pusi.

はたらく細胞 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (2495 balsu)
Šis ir stāsts par tevi. Pasaka par jūsu ķermeņa iekšpusi... Saskaņā ar jaunu pētījumu cilvēka ķermenis sastāv no aptuveni 37 triljoniem šūnu. Šīs šūnas katru dienu smagi strādā pasaulē, kas ir jūsu ķermenis. No sarkanajiem asinsķermenīšiem, kas nes skābekli, līdz baltajiem asinsķermenīšiem, kas cīnās ar baktērijām, iepazīstiet neapdziedātos varoņus un drāmu, kas izvēršas tevī! Tas ir dīvaini salīdzināmais un interesantais stāsts, kas ir šūnu dzīve!

進撃の巨人 | Japāna
Žanrs
IMDB
9 (380133 balsu)
Pirms vairākiem simtiem gadu cilvēkus gandrīz iznīcināja titāni. Titāni parasti ir vairākus stāvus gari, šķiet, ka viņiem nav saprāta, viņi aprij cilvēkus un, kas ir sliktākais, to dara sava prieka pēc, nevis kā barības avots. Neliela daļa cilvēces izdzīvoja, apmūrējot sevi pilsētā, ko aizsargā ārkārtīgi augsti mūri, pat garāki par lielākajiem titāniem. Paziba uz mūsdienām, un pilsēta nav redzējusi titānu vairāk nekā 100 gadus. Pusaudzis Erens un viņa audžumāsa Mikasa ir liecinieki kaut kam šausmīgam, kad pilsētas mūrus iznīcina kolosāls titāns, kas parādās no zila gaisa. Mazajiem titāniem applūstot pilsētu, abi bērni šausmās noskatās, kā viņu māte tiek apēsta dzīva. Erens apņemas, ka nogalinās katru titānu un atriebsies par visu cilvēci.

彼女、お借りします | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (6312 balsu)
Mūsdienu Japānā "īres" pakalpojumi var nodrošināt pēcpusdienu ar "draugu", "vecāku", pat viltotu draudzeni! Kinošita Kazuja ir 20 gadus veca koledžas studenta neveiksme. Viņš vienu reizi paguva noskūpstīt savu draudzeni, taču pēc mēneša tika izmests. Pilnīgi spītīgs, Kazuja kļūst pietiekami izmisis, lai mēģinātu. Taču viņš ātri atklāj, cik sarežģīti var būt “īrēt” emocionālu saikni... un viņa jaunā “draudzene Mizuhara Čizuru, kura cenšas noklusēt savu sāncensību, nonāks panikā, kad uzzinās savu īsto dzīvi un Kazujas dzīvi savijas pārsteidzošos veidos! Drīz sāksies pārgalvīgs romāns, kas piepildīts ar mīlestību un sajūsmu!

転生したらスライムだった件 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (11515 balsu)
37 gadus veco korporatīvo darbinieku Mikami Satoru sadur nejaušs slepkava, un viņš atdzimst alternatīvā pasaulē. Bet viņš izrādās atdzimis par gļotu! Iemests šajā jaunajā pasaulē ar nosaukumu Rimuru Tempest, viņš sāk savus meklējumus, lai radītu pasauli, kas ir sveicināta visām rasēm. Atbrīvojoties no parastas, novecojušas iepriekšējās dzīves, sākas viņa jauns piedzīvojums fantāziju pasaulē kā gļotu briesmonis ar unikālām spējām.

炎炎ノ消防隊 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (8117 balsu)
Saules ēras 198. gads Tokijā, īpašas ugunsdzēsēju brigādes cīnās pret fenomenu, ko sauc par cilvēka spontānu aizdegšanos, kur cilvēki tiek pārvērsti par dzīviem infernāliem, ko sauc par "infernāļiem". Lai gan infernāli ir pirmās paaudzes spontānas cilvēku aizdegšanās gadījumi, vēlākajām paaudzēm piemīt spēja manipulēt ar liesmām, saglabājot cilvēka formu. Šinra Kusakabe, jaunietis, kurš ieguvis iesauku Velna pēdas par spēju pēc vēlēšanās aizdedzināt kājas, pievienojas Speciālajai ugunsdzēsības spēku kompānijai 8, kurā ir iesaistīti citi liesmu lietotāji, kuri strādā, lai nodzēstu visus sastaptos infernāļus. Kad parādās grupa, kas veido Infernals, Šīra sāk atklāt patiesību aiz noslēpumainā ugunsgrēka, kas pirms divpadsmit gadiem izraisīja viņa ģimenes nāvi.

攻殻機動隊 SAC_2045 | Japāna
Žanrs
2045. gadā pēc globālā kapitālisma saistību neizpildes Japānas elites 9. nodaļa sāk veikt slēptas kiber operācijas.

1 2