Kodansha

ヴィンランド・サガ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.8 (43002 balsu)
Jau tūkstoš gadus vikingi ir iemantojuši sev ievērojamu vārdu un reputāciju kā spēcīgākās ģimenes, kurām ir slāpes pēc vardarbības. Torfins, viena no lielākajiem vikingu karavīriem dēls, savu bērnību pavada kaujas laukā, pilnveidojot savas prasmes piedzīvojumā, lai izpirktu savu visvairāk iekāroto atriebību pēc viņa tēva noslepkavošanas.

Akira | Japāna
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
2019. gads. 31 gadu pēc tam, kad tā tika praktiski iznīcināta 3. Pasaules kara laikā, Tokija atdzimst no jauna. Pilsēta plaukst un zeļ, taču ir totalitāras valdības varā, kura brutāli apspiež ikvienu, kas tai pretojas. Kaneda ir motociklistu bandas vadonis, kurš naktīs plosās pa jaunās Tokijas ielām. Kāda negadījuma rezultātā viņa draugs Kaneda nonāk valdības spēku rokās un iegūst superspējas - tādas pašas, kā Akirai, būtnei, kura noveda pie Tokijas iznīcības 1988. gadā. Vēsture draud atkārtoties... Filma japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

映画 五等分の花嫁 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (913 balsu)
Kad piecas jaukas jaunas meitenes, kurām nepatīk mācīties, nolīgst nepilna laika pasniedzēju Futaro, viņš vada ne tikai viņu izglītību, bet arī viņu sirdis. Pavadītais laiks viņus visus ir satuvinājis, un jūtas aug meitenēs un Futaro. Kad viņi pabeidz trešo vidusskolas gadu un tuvojas pēdējie skolas svētki, viņi skatās uz turpmāko. Vai ar kādu no viņiem un Futaro ir nākotne?

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

それでも歩は寄せてくる | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (261 balsu)
Šogi kluba biedri ir pirmā kursa vidusskolas skolniece Ayumu Tanaka un otrā kursa students Uruši Jaotome. Ayumu apņemas atzīties savās jūtās Uruši, viņa senpai, pēc tam, kad viņam izdodas viņu uzvarēt šogi spēlē, taču viņš ir iesācējs spēlē un Uruši vienmēr viņu pārspēj. Tikmēr Uruši nemitīgi cenšas panākt, lai Ayumu atzītu, ka viņa viņam patīk, taču Ayumu nekad neļauj savai pokera sejai paslīdēt.

魔法使い黎明期 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (281 balsu)
Pamatojoties uz Grimoire of Zero pasaulē, burvju studenti apvienojas, lai pilnveidotu savas prasmes!

可愛いだけじゃない式守さん | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (1836 balsu)
Šķiet, ka Šikimori ir ideāla draudzene: jauka, jautri būt blakus, mīļa, kad viņa vēlas būt... bet viņai ir forša tumšā puse, kas parādās piemērotos apstākļos. Un viņas puisim Izumi patīk būt blakus, kad tas notiek!

パリピ孔明 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (769 balsu)
Trīs karaļvalstu ģenerālis Kongings visu mūžu bija cīnījies, saskaroties ar neskaitāmām cīņām, kas padarīja viņu par izcilu stratēģi, kāds viņš bija. Tāpēc uz nāves gultas viņš vēlējās tikai atdzimt mierīgā pasaulē... un tika nosūtīts tieši uz mūsdienu partijas centru Tokiju! Vai pat tāds izcils stratēģis kā Kongmings var pielāgoties mežonīgajiem bītiem un vēl trakākiem ballīšu cilvēkiem?!

ハコヅメ~交番女子の逆襲~ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (171 balsu)
Virsniecei Mai Kavai ir gana! Viņai ir apnicis būt par policistu, taču tieši tad, kad viņa gatavojas iesniegt atlūgumu, spoža (un skaista) detektīva Seiko Fudži ierašanās maina viņas domas. Vai Fudži no jauna uzjundīs Mai aizraušanos ar policijas darbu? Un vai Mai atklās noslēpumu, kāpēc Fudži tika pārcelts uz šo parasto policijas kasi?

ブルーピリオド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (2631 balsu)
Dzīves garlaikotā populārā ģimnāzija Yatora Yaguchi pēc iedvesmas iegūšanas gleznā metās skaistajā, taču nerimstošajā mākslas pasaulē.

カノジョも彼女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (958 balsu)
Mukai Naoya ir mīlējusi Saki Saki kopš pamatskolas, un, kad viņa beidzot pieņem viņa jūtas, viņš ir vislaimīgākais. Bet kādu dienu jauka meitene vārdā Minase Nagisa viņam atzīstas! Nevēloties izvēlēties tikai vienu, nevis otru, Naoja izvēlas iziet ar viņiem abiem!! Kas būs ar šo mīlas trīsstūri, kas izaicina pašu morāli?

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.

1 2