WOWOW

火狩りの王 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (30 balsu)
Ārpus maģiskajiem šķēršļiem atrodas pasaule, kuru pārņem ugunīgi zvēri, kas pazīstami kā liesmu dēmoni, un vienīgie, kas var aizsargāt cilvēci, ir Uguns mednieki. Tumšajā mežā, kur klīst zvēri, Toko, jauno ciema iedzīvotāju, no uzbrukuma izglābj viens no šiem prasmīgajiem izsekotājiem Koši. Taču viņu tikšanās nebija nejaušība, un sākas jauns liktenis.

文豪ストレイドッグス | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (6956 balsu)
Nakajima Atsushi tika izraidīts no sava bērnunama, un tagad viņam nav, kur iet, un nav pārtikas. Stāvot pie upes, uz bada sliekšņa, viņš izglābj vīrieti, kurš dīvaini mēģina izdarīt pašnāvību. Šis vīrietis ir Dazajs Osamu, un viņš un viņa partneris Kunikida ir ļoti īpašas detektīvu aģentūras locekļi. Viņiem ir pārdabisks spēks un viņi nodarbojas ar gadījumiem, kas ir pārāk bīstami policijai vai militārpersonām. Viņi izseko tīģeri, kas šajā apgabalā parādījās nesen, aptuveni tajā laikā, kad Atsushi ieradās šajā apgabalā. Šķiet, ka tīģerim ir saistība ar Atsushi, un līdz brīdim, kad lieta tiks atrisināta, ir skaidrs, ka Atsushi nākotnē būs daudz vairāk Dazai un pārējo detektīvu!

Tokyo Vice | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
8 (30068 balsu)
Tiešs stāsts par Tokijas Metropolitēna policiju, kas pārspēja Džeiku Adelšteinu, amerikāņu žurnālistu, kurš iekļaujas Tokijas vicepolicijas komandā, lai atklātu korupciju. Balstīts uz Džeika Adelšteina tāda paša nosaukuma zinātniskās literatūras grāmatu.

ヴィジュアルプリズン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (62 balsu)
Skaisti nemirstīgie ir sapulcējušies Harajuku, lai sacenstos par galveno balvu: milzīgu spēku! Jau gadiem ilgi pasaulīgās kultūras un mūzikas mākslinieki ir slepeni bijuši vampīri, tostarp tie, kas veido Visual Kei. Tagad viņi izpilda savas skaistākās dziesmas svētajā cietuma teritorijā zem Scarlet Moon.

魔術士オーフェンはぐれ旅 | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (38 balsu)
Orfēns ir spēcīgs burvis, kurš ir ļoti slavens. Viss mainās, kad viņš atrod veidu, kā izglābt savu māsu, kuru viņu dienu laikā burvju akadēmijā pārvērta par pūķi. Nodevusi draugi, kuri atteicās palīdzēt, Orfēns apstāsies nekas, lai viņu izsekotu, pat ja viņam tas jādara vienam.