Kadokawa Media House

人間不信の冒険者たちが世界を救うようです | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (107 balsu)
Niks kādreiz bija veterānu piedzīvojumu meklētāju partijas biedrs, palīdzot saviem nedisciplinētajiem draugiem ar kontiem, kad vien varēja. Bet kāda bija viņa atlīdzība? Tiek apsūdzēts par piesavināšanos un izmests no līdera, kuru viņš cienīja. Pēc neilga laika viņš atrod dažus citus nogurušus piedzīvojumu meklētājus un radniecīgus garus, un viņi kopā veido savu neapturamo partiju!

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

盾の勇者の成り上がり | Japāna| Koreja
Žanrs
IMDB
8 (14253 balsu)
Ivatani Naofumi kopā ar 3 citiem cilvēkiem tika izsaukts paralēlajā pasaulē, lai kļūtu par pasaules varoņiem. Katrs no varoņiem, kas bija attiecīgi aprīkots ar savu leģendāro aprīkojumu, kad tika izsaukts, Naofumi saņēma leģendāro vairogu kā ieroci. Tā kā Naofumi trūkst harizmas un pieredzes, viņš tiek saukts par vājāko, bet trešajā piedzīvojumu dienā viņš tiek nodots, nepatiesi apsūdzēts un aplaupīts. No karaļa līdz zemniekiem vairījās visi, Naofumi domas pildīja tikai atriebība un naids. Tādējādi viņa liktenis paralēlajā pasaulē sākas...

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!

Leadale no Daichi nite | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (541 balsu)
Pēdējais, ko viņa var atcerēties, ir viņas dzīvības atbalsts, kas sāk izgāzties. Viņas ķermenis bija šausmīgi cietis pēc liktenīga negadījuma, un vienīgā brīvība, kas palikusi viņas dzīvē, nāca no Līdalas VR pasaules. Kā viņa nokļuva vietā, kas izskatās tieši tāpat kā viņas spēle, izņemot to, ka acīmredzot ir pagājuši 200 gadi?

世界最高の暗殺者、異世界貴族に転生する | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (2302 balsu)
Lielākais slepkava uz Zemes zināja tikai to, kā dzīvot kā rīks saviem darba devējiem, līdz viņi vairs neļāva viņam dzīvot. Dievietes žēlastības dēļ atdzimis zobenu un burvestību pasaulē, un šoreiz viņam tiek piedāvāta iespēja darīt lietas savādāk, taču ir kāds āķis...Viņam ir jālikvidē superspēcīgs varonis, kurš novedīs pie šīs pasaules beigas. pasaule, ja vien viņš netiek apturēts. Tagad pazīstamajam kā Lugh Tuatha Dé, galvenajam slepkavam noteikti ir darba pilnas rokas, jo īpaši visu skaisto meiteņu dēļ, kas viņu pastāvīgi ieskauj. Iespējams, ka Lugs bija nesalīdzināms slepkava, bet kā viņam veiksies pret ienaidniekiem ar spēcīgu maģiju?

見える子ちゃん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1873 balsu)
Viņa var redzēt mirušus cilvēkus... viņa vienkārši izvēlas tos ignorēt. Jebkurā gadījumā tāds ir Miko plāns ar šausminošiem (un dažreiz arī jautriem) rezultātiem.

白い砂のアクアトープ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (307 balsu)
18 gadus veca vidusskolas meitene Kukuru Misakino, kas strādā akvārijā, satiekas ar Fuuku Mijazavu, bijušo elku, kura zaudēja vietu Tokijā un aizbēga. Fuuka savas dienas pavadīs akvārijā ar savām domām. Tomēr akvārijam tuvojas slēgšanas krīze, jo meitenes pēta savus sapņus un realitāti, vientulību un draugus, saites un konfliktus.

デート・ア・ライブ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (3444 balsu)
Pirms 30 gadiem Eirāzijas centru izpostīja dīvaina parādība, ko sauc par "kosmosa zemestrīci", prasot vismaz 150 miljonu cilvēku dzīvības. Kopš tā laika mazākas kosmosa zemestrīces neregulāri nomoka pasauli. Šķietami parasts vidusskolnieks Shido Itsuka saskaras ar noslēpumainu meiteni kosmosa zemestrīces nulles punktā un uzzina, ka viņa ir viena no "gariem", kas ir īstais kosmosa zemestrīču cēlonis, kas notiek, kad tās izpaužas pasaulē. Viņš tiek savervēts, lai izmantotu savu noslēpumaino spēju apzīmogot garu spēkus, tādējādi neļaujot tiem apdraudēt cilvēci. Tomēr ir āķis: lai apzīmogotu Gara spēku, viņam jāliek viņai viņā iemīlēties un viņu noskūpstīt.

幼なじみが絶対に負けないラブコメ | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (464 balsu)
Mana bērnības draudzene Šida Kuroha, šķiet, jūtas pret mani. Viņa dzīvo blakus, un ir maza un jauka. Ar atturīgu raksturu viņa ir gādīga Onee-san, kas ir viena no viņas lielākajām stiprajām pusēm. ...Bet man jau ir mana pirmā mīlestība, mūsu skolas skaistais elks un godalgotais autors Kači Širokusa! Racionāli domājot, man ar viņu nebūtu nekādu izredžu, bet, ejot mājās no skolas, viņa tikai ar mani runā, pat ar smaidu! Man tiešām varētu būt iespēja, vai tu nedomā?! Vai arī tā es domāju, bet tad es dzirdēju, ka Širokusai jau ir draugs, un mana dzīve pagriezās uz slikto pusi. ES vēlos mirt. Kāpēc tas neesmu es?! Lai gan viņa bija mana pirmā mīlestība... Kamēr es slīkstu izmisumā un depresijā, Kuroha čukstēja. -Ja jums tas ir tik grūti, kā būtu, ja mēs atriebtos? Visu laiku labākā atriebība, tas ir ~

くま クマ 熊 ベアー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (419 balsu)
Piecpadsmitgadīgā Juna dod priekšroku palikt mājās un uzmācīgi spēlēt savu iecienīto VRMMO, nevis darīt jebko citu, tostarp doties uz skolu. Kad dīvains jauns atjauninājums viņai piešķir unikālu lāča tērpu, kas ir aprīkots ar pārspīlētām spējām, Juna tiek saplēsta: tērps ir neciešami piemīlīgs, taču pārāk apkaunojošs, lai to valkātu spēlē. Bet tad viņa pēkšņi nonāk spēles pasaulē, saskaroties ar briesmoņiem un īstu maģiju, un lāča uzvalks kļūst par labāko ieroci, kas viņai ir!