dugout

とんでもスキルで異世界放浪メシ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (131 balsu)
Mukoda Tsuyoshi, parasts algotais, kādu dienu pēkšņi tiek pārvests uz citu pasauli. Unikālā prasme, ko viņš iegūst, ierodoties šajā pasaulē, ir šķietami bezjēdzīga "Tiešsaistes pārtikas preces". Sākumā Mukoda ir apmulsusi, taču mūsdienu ēdieniem, ko viņš spēj ienest savā jaunajā pasaulē, izmantojot šo prasmi, izrādās, ka tiem ir neticami efekti!

劇場版 呪術廻戦 0 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (19715 balsu)
Kad Okotsu Juta bija mazs, viņa acu priekšā autokatastrofā gāja bojā viņa draudzene Orimoto Rika. “Es tev apsolu. Mēs apprecēsimies, kad izaugsim lieli.” Rika pārvērtās par garu, bet Okotsu ilgojās pēc nāves, jo draudzenes lāsts sagādāja neizturamas mokas, taču džiudžitsu burvis Gojo Satoru uzņēma viņu džiudžitsu skolā. Okotsu iepazīstas ar klasesbiedriem Dzeninu Maki, Inumaki Togi un Pandu un beidzot atgūst dzīves sparu. “Es gribu beidzot pašapzinīgi teikt - labi, ka es dzīvoju! Es noņemšu Rikas lāstu!” Bet Okotsu un viņa klasesbiedriem parādās ļauno lāstu meistars Geto Suguru, kurš izslēgts no skolas par parasto cilvēku nogalināšanu. “Šogad 24. decembrī mēs sarīkosim Simt dēmonu nakts parādi.” Geto grib radīt paradīzi tikai džiudžitsu burvjiem un uzliek tūkstoš lāstu Sjinjuku un Kioto, lai iznīcinātu visus, kas nav burvji. Vai Okotsu tomēr izdosies apturēt Geto? Un kas notiks ar Rikas lāstu? Filma japāņu valodā ar subtitriem angļu valodā.

アキバ冥途戦争 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (341 balsu)
Akihabara ir Visuma centrs stilīgākajiem vaļaspriekiem un savdabīgākajām izklaidēm. 1999. gada pavasarī uz turieni pārceļas spožā acs Nagomi Wahira ar sapņiem pievienoties istabenes kafejnīcai. Viņa ātri uzvelk priekšautu kafejnīcā Ton Tokoton jeb Cūku būda. Taču pielāgoties dzīvei rosīgajā Akihabarā nav tik vienkārši, kā pasniegt tēju un iepriecināt klientus. Pārī ar nežēlīgo Ranko, kurš, šķiet, nekad nesmaida, Nagomi ir jādara viss iespējamais, lai paceltu Cūku būdiņu pār visām pārējām istabenes kafejnīcām, kas pretendē uz augstāko vietu. Pa ceļam viņa atklās sev vietu starp cūku būdiņas dzīves raibumiem un saviļņojumiem. Tieši tad, kad Nagomi sapņi ir viņas aptveres, viņa atklāj, ka ne viss ir tā, kā šķiet Akihabaras istabenes kafejnīcās.

ダンス・ダンス・ダンスール | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (203 balsu)
Šis jaunais students darīs visu, kas nepieciešams, lai kļūtu par pasaulē labāko baletdejotāju: Danseur Noble!

タクトオーパス デスティニー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (1774 balsu)
2047. gads. Cīņas pret D2 ir izpostījušas Amerikas zemes. Diriģents Takts un Musicart Destiny dodas ceļojumā uz Ņujorku. Takts ilgojas pēc mūzikas pasaulē, kurai tā ir aplaupīta, un Destiny cenšas iznīcināt D2. Vai abu spēlētā melodija sagādās prieku vai izmisumu?

平穏世代の韋駄天達 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (495 balsu)
Dievi parādījās, kad cilvēce bija uz iznīcības sliekšņa dēmonu darba dēļ. Dievības, ko sauc par "Idaten", cīnījās un aizzīmogoja dēmonus pirms 800 gadiem. Mūsdienās Idateniem nav cīņas pieredzes un viņi dzīvo mierīgu dzīvi. Bet tagad dēmoni atdzīvojas, un drīz sāksies cīņa starp dieviem, cilvēkiem un dēmoniem.

Yasuke | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (5523 balsu)
Kara plosītajā feodālajā Japānā, kas ir piepildīta ar mehānismiem un maģiju, lielākais nekad nezināmais ronīns Jasuke cīnās, lai saglabātu mierīgu eksistenci pēc iepriekšējās vardarbības. Bet, kad vietējais ciemats kļūst par karojošo daimjo sociālo satricinājumu centru, Jasukem ir jāpaņem zobens un jāpārvadā noslēpumains bērns, kurš ir tumšo spēku un asinskāro karavadoņu mērķis.

ゾンビランドサガ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (1260 balsu)
Tipisks rīts. Parastā mūzika. Viņu parastā dzīve. Miers, ko piedzīvo šīs septiņas meitenes, pēkšņi tiks iznīcināts. Pie dzīvajiem mirušajiem... zombijiem. Realitāte, no kuras viņi nekad nav gribējuši piederēt, pārsteidzoša un biedējoša zombiju pasaule. Viņiem visiem ir viena vēlme: "Mēs gribam dzīvot." Šīs meitenes cīnīsies ar šo sāgu, lai panāktu brīnumu.

体操ザムライ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (147 balsu)
2002. gadā agrāk spēcīgais Japānas vīriešu vingrošanas komandas dalībnieks Shōtarō Aragaki vairs nespēj piedalīties sacensībās. Lai gan viņš katru dienu smagi trenējās, treneris Amakusa viņam jautā par aiziešanu no pensijas. Tomēr noteikta tikšanās maina Aragaki likteni.

呪術廻戦 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (65359 balsu)
Yūji Itadori ir zēns ar milzīgu fizisko spēku, lai gan viņš dzīvo pilnīgi parastu vidusskolas dzīvi. Kādu dienu, lai glābtu draugu, kuram ir uzbrukuši lāsti, viņš apēd Ryōmen Sukuna pirkstu, ienesot lāstu savā dvēselē. Kopš tā laika viņš dala vienu ķermeni ar Sukunu. Varenākā burvju Satoru Godžo vadīts, Itadori tiek uzņemts Tokijas Metropolijas Burvju tehniskajā vidusskolā, organizācijā, kas cīnās pret lāstiem... un tādējādi sākas varonīgs stāsts par zēnu, kurš kļuva par lāstu, lai izdzītu lāstu. , dzīvi, no kuras viņš nekad nevarēja atgriezties.

ゴッド・オブ・ハイスクール | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (6790 balsu)
Vidusskolnieks un viņa draugi sacentīsies episkā turnīrā, aizņemoties spēku tieši no dieviem un pa ceļam atklājot noslēpumainu organizāciju. Pamatojoties uz Yongje Park komiksu.