20th Television

This Is Us | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (89684 balsu)
Seko trīs pieaugušo dzīvi un ģimenēm, kas dzīvo un aug Amerikas Savienotajās Valstīs pašreizējā un pagātnes laikā. Tā kā viņu ceļi krustojas un dzīvesstāsti savijas savādi, mēs secinām, ka vairākiem no viņiem ir viena un tā pati dzimšanas diena - un tas ir daudz vairāk, nekā kāds varētu gaidīt.

9-1-1 | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (17105 balsu)
Izpētiet policijas darbinieku, feldšeru un ugunsdzēsēju paaugstināta spiediena pieredzi, kas nonāk visbiedējošākajās, šokējošākajās un sirds darbību apturošajās situācijās. Šiem ārkārtas palīdzības sniedzējiem ir jāmēģina līdzsvarot glābšanu tiem, kuri ir visneaizsargātākie, ar problēmu risināšanu viņu pašu dzīvē.

Family Guy | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (294317 balsu)
Slima, savīta, politiski nekorekta un Freakin 'Sweet animācijas seriāla filma par disfunkcionālās Grifu ģimenes piedzīvojumiem. Bumbuļojošajam Pēterim un ilgmūžīgajai Loisai ir trīs bērni. Stewie (izcils, bet sadistisks mazulis, kurš bija gatavs nogalināt savu māti un pārņemt pasauli), Meg (vecākā un vispopulārākā meitene pilsētā) un Chris (vidējais mazulis, viņš nav īpaši spilgts, bet aizraujas ar filmām ). Ģimenes pēdējais loceklis ir Braiens - runājošs suns un daudz kas vairāk nekā mājdzīvnieks. Viņš uztur Stjūiju kontrolē, malkojot Martini un šķirojot pats savas dzīves jautājumus.

Duncanville | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (420 balsu)
Sērija koncentrējas uz Duncāna, iespaidīgi vidējā 15 gadus vecā zēna, viņa ģimenes un draugu dzīvi. Poehlers nodrošinās Duncan un viņa spēcīgās mammas Annijas balsi, kura pastāvīgi cenšas neļaut dēlam sabojāt viņa dzīvi.

The Simpsons | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (347472 balsu)
Simpsoni ir amerikāņu animācijas seriāls, ko radījis Mets Grenings. Seriālā tiek satīriski apspēlēta vidusmēra amerikāņu ģimenes dzīve. Ģimenes galva ir Homērs, viņš ir precējies ar sievu Mārdžu un viņiem abiem ir trīs bērni: Bārts, Liza un Megija. Seriāla darbība norisinās izdomātā pilsētā - Springfīldā un tajā tiek 'izsmieta' amerikāņu kultūra, sabiedrība, televīzija.

1 2 3 4