20th Television

Genius | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (18910 balsu)
Vēstures lielāko prātu dzīvesstāsti. No viņu bērnības dienām līdz pēdējiem dzīves gadiem mēs redzam viņu atklājumus, mīlestības, attiecības, cēloņus, trūkumus un ģēniju.

Candy | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (17306 balsu)
Balstīts uz patiesu stāstu par Kendiju Montgomeriju un Betiju Goru. 1980. gadā Teksasā, Montgomerijā (Mosā) šķietami bija viss — mīlošs vīrs ar labu darbu, meita un dēls, jauka māja pavisam jaunā priekšpilsētā — tad kāpēc viņa ar cirvi nogalināja savu draudzeni no baznīcas?

The Great North | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (4307 balsu)
Sekojiet līdzi Tobinu ģimenes Aļaskas piedzīvojumiem, jo vientuļais tētis dara visu iespējamo, lai saglabātu savu dīvaino bērnu baru, it īpaši tāpēc, ka viņa vienīgās meitas mākslinieciskie sapņi ved viņu prom no ģimenes zvejas laivas vietējā tirdzniecības centra krāšņajā pasaulē. .

Big Sky | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (22247 balsu)
Privātdetektīve Kesija Devela sadarbojas ar bijušo policistu Dženiju Hoitu, meklējot divas māsas, kuras uz nomaļas šosejas Montānā ir nolaupījis kravas automašīnas vadītājs. Kad viņi atklāj, ka šīs nav vienīgās meitenes, kas pazudušas šajā rajonā, viņiem jāsacenšas pret pulksteni, lai apturētu slepkavu, pirms tiek aizturēta cita sieviete.

NEXT | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (5248 balsu)
Silīcija ielejas pionieris atklāj, ka viens no viņa radītajiem darbiem — spēcīgs mākslīgais intelekts — var izraisīt globālu katastrofu, un sadarbojas ar kibernoziegumu aģentu, lai cīnītos ar ļaundari, kas nav līdzīgs jebkam, ko mēs jebkad esam redzējuši — tādu, kura lielākais ierocis pret mums esam mēs paši.

Bless the Harts | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (2191 balsu)
Dienvidu iedzīvotāju grupas dzīve, kas vienmēr tiek salauzta kā joks un cīnās par amerikāņu sapni par statusu un bagātību. Viņi neapzinās, ka viņi jau ir bagāti — ar draugiem, ģimeni un smiekliem.

Hoops | ASV
Žanrs
IMDB
6 (6635 balsu)
Sliktas mutes vidusskolas basketbola treneris ir pārliecināts, ka viņš iekļūs lielajās līgās, ja vien spēs apgriezt savu briesmīgo komandu. Lai veicas ar to.

Love, Victor | ASV
Žanrs
IMDB
8 (18646 balsu)
Viktors ir jauns students Krīkvudas vidusskolā, kurš dodas pašapziņas ceļā, saskaras ar izaicinājumiem mājās, pielāgojas jaunai pilsētai un cīnās ar savu seksuālo orientāciju. Kad šķiet, ka tas viss ir par daudz, viņš vēršas pie Saimona, lai palīdzētu viņam orientēties vidusskolas kāpumos un kritumos.

Central Park | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (3892 balsu)
Animācijas muzikāla komēdija par Tilermaniem, ģimeni, kas dzīvo pilī Centrālajā parkā. Parka vadītājs Ouens un viņa žurnālistes sieva Peidža audzina savus bērnus Molliju un Kolu pasaules slavenākajā parkā, vienlaikus atvairot viesnīcas mantinieci Bisiju Brandenemu, kurai nekas vairāk patiktu, kā vien pārvērst parku par dzīvokļu mājām.

Solar Opposites | ASV
Žanrs
IMDB
8 (25512 balsu)
Citplanētiešu ģimenei no daudz labākas pasaules pēc planētas iznīcināšanas jāmeklē patvērums Vidusamerikā. Viņu misija: aizsargāt Pupu — dzīvu superdatoru, kas kādu dienu attīstīsies savā īstajā formā, patērēs tos un teraformēs Zemi.

American Dad! | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (112209 balsu)
Sērijā galvenā uzmanība tiek pievērsta ekscentriskai motīvu komandai, kas ir Smitu ģimene un viņu trīs mājas biedri: tēvs, vīrs un apgādnieks Stens Smits; viņa labākā pusmāsa Francine Smith; viņu koledžas vecuma meita Heilija Smita; un viņu vidusskolas vecuma dēls Stīvs Smits. Ārpus Smita ģimenes ir trīs galvenie varoņi, ieskaitot Hailejas puiša draudzeni, vīru Džefu Fišeru; ģimenes mīlulis-zelta zivtiņa ķermenis Klauss; un jo īpaši ģimenes bezkaunīgais svešinieks Rodžerss, kurš ir "pilns ar maskām, nekaunību un šokējošu antiku."

black-ish | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (18011 balsu)
Ģimenes cilvēks cīnās, lai iegūtu kultūras identitātes izjūtu, vienlaikus audzinot savus bērnus pārsvarā baltajā vidējās klases vidienē.

1 2 3 4