20th Television

Will Trent | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (3597 balsu)
Īpašais aģents Vils Trents tika pamests dzimšanas brīdī un pārcieta skarbu pilngadību Atlantas pārņemtajā audžuģimeņu sistēmā. Viņš ir apņēmies pārliecināties, ka neviens nejūtas tā, kā viņš jutās, un tagad viņam ir visaugstākais izlaiduma līmenis.

Welcome to Chippendales | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (4952 balsu)
Satriecošais stāsts par Somenu “Stīvu” Banerdžī, indiešu imigrantu, kurš kļuva par maz ticamu pasaulē lielākās vīriešu atkailināšanas impērijas dibinātāju un neļāva nekas viņam traucēt šajā procesā.

The Santa Clauses | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (8005 balsu)
Pēc gandrīz trīs gadu desmitiem, kad viņš ir bijis Ziemassvētku vecītis, Skota Kalvina burvība sāk klibot. Cenšoties izpildīt darba prasības, Skots atklāj jaunu klauzulu, kas liek viņam pārdomāt savu Ziemassvētku vecīša un tēva lomu.

Reboot | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (7120 balsu)
Kad Hulu atsāk 2000. gadu sākuma ģimenes komēdiju, tās disfunkcionālie dalībnieki ir spiesti atkal kopā un tagad ir jārisina neatrisinātās problēmas mūsdienu strauji mainīgajā pasaulē.

Tell Me Lies | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (4282 balsu)
Kad Lūsija Olbraita ierodas savas mazās koledžas pilsētiņā, prom no mātes, kurai viņa nekad nav piedojusi nodevību agrīnā pusaudža gados, Lūsija aptver koledžas dzīvi un visu, ko tā var piedāvāt. Taču viss mainās, kad viņa satiek Stīvenu Demarko, kuram ir sava noslēpumaina pagātne. Viņu aizraujošajai sapīšanās radīs sekas, kuras viņi nekad nevarēja iedomāties.

Mike | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (3952 balsu)
Izpētiet smagsvara čempiona Maika Taisona mežonīgo, traģisko un pretrunīgo dzīvi un karjeru — viena no polarizējošākajām figūrām sporta kultūrā.

Maggie | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (3642 balsu)
Būdama ekstrasense, Megija regulāri uz ielas redz savu draugu, vecāku, klientu un nejauši svešinieku nākotni, taču, pēkšņi ieraugot kaut kādu aci savai nākotnei, viņa ir spiesta sākt dzīvot savā tagadnē.

The Old Man | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (40186 balsu)
Dens Čeiss pirms gadu desmitiem aizbēga no CIP un tagad dzīvo ārpus tīkla. Kad ierodas slepkava un mēģina izvest Čeisu, vecais darbinieks uzzina, ka, lai nodrošinātu savu nākotni, viņam tagad ir jāsamierina pagātne.

The Orville | ASV
Žanrs
IMDB
8 (89771 balsu)
Seko Zemes starpzvaigžņu flotes ne pārāk funkcionālā izpētes kuģa apkalpei 400 gadus nākotnē.

The Dropout | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (27385 balsu)
Stāsts par Elizabeti Holmsu, mīklaino Stenfordas pametēju, kura nodibināja medicīnisko pārbaužu jaunuzņēmumu Theranos. Mīts, kas tika slavēts kā Stīvs Džobss nākamajai tehnoloģiju paaudzei un kādreiz bija miljardu dolāru vērts, sabruka, kad atklājās, ka neviena no tehnoloģijām faktiski nedarbojas, radot nopietnas briesmas tūkstošiem cilvēku veselībai.

How I Met Your Father | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (18807 balsu)
Tuvākajā nākotnē Sofija stāsta savam dēlam stāstu par to, kā viņa iepazinās ar tēvu: stāsts, kas ved mūs atpakaļ uz 2021. gadu, kad Sofija un viņas ciešā draugu grupa izdomā, kas viņi ir, kas viņi ir. viņi vēlas no dzīves, un kā iemīlēties iepazīšanās lietotņu un neierobežotu iespēju laikmetā.

Abbott Elementary | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (20346 balsu)
Šajā darba vietas komēdijā mērķtiecīgu, kaislīgu skolotāju grupa un nedaudz kurls direktors tiek apvienoti Filadelfijas valsts skolā, kur, neskatoties uz pretrunām, viņi ir apņēmības pilni palīdzēt saviem skolēniem gūt panākumus dzīvē. Lai gan šiem neticamajiem valsts ierēdņiem var būt mazāks skaits un nepietiekams finansējums, viņiem patīk tas, ko viņi dara — pat ja viņiem nepatīk skolas rajona nenozīmīgā attieksme pret bērnu izglītošanu.

1 2 3 4