Scout Productions

TransSiberian | Spānija| Vācija| Lielbritānija| Lietuva
Žanrs
IMDB
6.6 (53486 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Brauciens ar vilcienu Transsibīrijā no Ķīnas uz Maskavu kļūst par aizraujošu maldināšanas un slepkavības vajāšanu, kad amerikāņu pāris sastopas ar noslēpumainu ceļabiedru pāri.

The Quest | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
3.9 (543 balsu)
Revolucionāra, aizraujoša sacensību sērija, kas 8 jauniešus ieved fantastiskajā, izdomātajā Everealmas pasaulē, kur viņiem jāglābj Valstība, piepildot senu pravietojumu.

The Hype
Žanrs
Unknown genere
IMDB
6.2 (248 balsu)
Ielu apģērbu, biznesa un kultūras pasaules saduras! THE HYPE ir desmit ielu apģērbu profesionāļi, kuri sacentīsies izaicinājumos, lai pierādītu, ka spēj runāt un piegādāt produktu. Katrā sērijā tiks piedāvāti unikāli padomi un informācija par dizaina sarežģītību, modes biznesu un jaunāko tendenču noteikšanai nepieciešamo atjautību. Skatiet, kurš dalībnieks var paaugstināt savu dizainu un uzņēmējdarbības izjūtu, lai izvairītos no izslēgšanas, vienlaikus saglabājot savu stilu autentisku.

Six Ways to Sunday | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (1378 balsu)
Norman Reedus spēlē Harija Oduma lomā, 18 gadus vecas mammas zēna, vecpuiša zonā, Jaunstownā, Ohaio štatā. Drīz viņš ir atradis savu aicinājumu kā hit cilvēks kopā ar savu kreka atkarīgo partneri Arniju Finklesteinu (Adrien Brody) un atklāj, ka viņa dusmas un sarežģītā psihoze veicina viņa slepkavības spējas. Harijs iekrīt arī organizācijas klibojošajā, Ungārijā dzimušajā kalponei Irisai (Elīnai Lohensohnai), romantiskai dzīvei, kuru sarežģījis Harija Edipāls, seksuālām attiecībām ar savu valdošo māti Keitu (Debora Harija).

Queer Eye | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.5 (19372 balsu)
Pilnīgi jauns “Fab Five” sniedz padomus vīriešiem par modi, kopšanu, pārtiku, kultūru un dizainu šajā modernajā Emmy balvu ieguvušās realitātes sērijas atsāknē.

Legendary | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8 (1830 balsu)
Atrodoties tieši no pazemes balles kopienas, modes komandām (pazīstamām arī kā "mājām") jāsacenšas neticamās bumbās un jādemonstrē satriecoša mode, lai iegūtu "leģendāra" statusu.