narkotiku tirdzniecība

The Counselor | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.3 (94349 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Leģendārais režisors Ridlijs Skots sadarbībā ar „Kur sirmgalvjiem nav vietas” autoru Kormaku Makārtiju piedāvā dramatisku trilleri ar krāšņu aktieru ansambļa piedalīšanos. Veiksmīgs advokāts, kurš ir sasniedzis dzīvē savas karjeras virsotni un gatavojas laulībām, piekrīt kāda sena, ar kriminālo pasauli saistīta paziņas piedāvājumam nopelnīt. Soli pa solim advokāts tiek iesaistīts narkobiznesā, kur valda džungļu likumi un viņa mierīgā dzīve vair nekad neatgriezīsies ierastajās sliedēs.

La French | Francija| Beļģija
Žanrs
Budžets
26,000,000.00$
Reāls stāsts par noziedzīgo sindikātu "Franču sakarnieks". Viņi kļuva slaveni kā vērienīga starptautiska heroīna pārvadātāju organizācija. Marseļa, 1975 gads. Jaunais Pjērs Mišels (Žans Djužardēns) kopā ar sievu un bērniem pārvācas no Mecas un kļūst par īpaši smagu tiesnesi īpaši smagos noziegumos. Viņš nolemj tikt galā ar mafijas tīklu, kas divas desmitgades apgādā ASV ielas un visu pasauli ar heroīnu.

No Country for Old Men | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (751,414 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
4 ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar®! Labākā filma (drāma), labākais otrā plāna aktieris - Javier Bardem, labākais režisors - Ethan Coen, Joel Coen, labākais adaptētais scenārijs! Kāds mednieks Moss (Džošs Brolins) netālu no Riogrande uziet mirušus vīriešus, kuriem blakus atrodas heroīns un 2 miljoni dolāru skaidrā naudā. Kad drīz vien iet bojā vēl divi vīrieši, vietējais šerifs (Tomijs Lī Džonss) piedāvā aizsargāt Mosu un viņa sievu. Situācija sarežģījas, kad vairāki cilvēki - sākot no algotiem slepkavām līdz pat bijušajiem īpašo uzdevumu aģentiem sāk viņus vajāt, lai atklātu patiesos notikuma apstākļus un iznīcinātu pierādījumus. Kormaka Makārtija romāna ekrāna adaptācija. Lomās: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson, Kelly Macdonald Režisors: Ethan Coen, Joel Coen Scenārijs: Ethan Coen, Joel Coen Producents: Ethan Coen, Joel Coen

Tropa De Elite | Brazīlija
Žanrs
Budžets
4,000,000.00$
1997. gadā pirms Romas pāvesta vizītes Riodežaneiro policijas kapteinis Nascimento saņem pavēli „iztīrīt” no narkodīleriem brikšņus netālu no pāvesta rezidences. Nascimento tas būs pēdējais uzdevums specvienībā. Taču pirms tam viņam ir jāatrod uzticams cilvēks, kas būtu spējīgs viņu aizstāvēt. Filmu „Elites vienība” piedāvā filmas „Dieva pilsēta” veidotāji. Filma saņēmusi Zelta Lāci Berlīnes kinofestivālā! Lomās: Wagner Moura, Caio Junqueira, André Ramiro, André Felipe, Thelmo Fernandes, Emerson Gomes Režisors: José Padilha Scenārijs: Bráulio Mantovani, José Padilha, Rodrigo Pimentel Filma portugāļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1 2