child care

Sur l’Adamant | Francija| Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (830 balsu)
Adamant ir unikāls dienas aprūpes centrs. Peldošā struktūra, kas atrodas Sēnas upē Parīzes centrā, uzņem pieaugušos, kas cieš no garīgiem traucējumiem, piedāvājot tādu aprūpi, kas viņus nosaka laikā un telpā un palīdz atgūties vai uzturēt garastāvokli. Komanda, kas to vada, cenšas pēc iespējas labāk pretoties psihiatrijas pasliktināšanās un dehumanizācijai.

Uncle Buck | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (99216 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Baks Rasels, piemīlīgs, bet nevīžīgs vecpuisis, pēc ģimenes ārkārtas situācijas pēkšņi kļūst par sava brāļadēla un māsasmeitu pagaidu aprūpētāju. Viņa brīvā attieksme drīz vien izraisa spriedzi ar vecāko brāļameitu Tiju, lojālo draudzeni Šanisu un gandrīz visiem citiem, kas šķērso viņa ceļu.

Daddy Day Care | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (70630 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Kad reklāmisti Čārlijs (Edijs Mērfijs) un Fils (Džefs Gārlins) zaudē darbu, cenšoties pārdot brokastu pārslas ar dārzeņu garšu, viņu sievas dodas strādāt. Bet tad viņi saprot, ka nevar vairs atļauties laist bērnus smalkajā Čepmena akadēmijā, ko vada ļaunā Heridanas jaunkundze, tāpēc Čārlijs un Fils izveido tētu vadītu bērnudārzu. Bet viņu piedzīvojami ar auklēšanos tikai sākas.