Lantis

白い砂のアクアトープ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (307 balsu)
18 gadus veca vidusskolas meitene Kukuru Misakino, kas strādā akvārijā, satiekas ar Fuuku Mijazavu, bijušo elku, kura zaudēja vietu Tokijā un aizbēga. Fuuka savas dienas pavadīs akvārijā ar savām domām. Tomēr akvārijam tuvojas slēgšanas krīze, jo meitenes pēta savus sapņus un realitāti, vientulību un draugus, saites un konfliktus.

チート薬師のスローライフ~異世界に作ろうドラッグストア~ | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (179 balsu)
Neapmierināts ar savu strupceļa darbu un dzīvi, Reiji kādu dienu pēkšņi saprata, ka ir pārvests uz citu pasauli. Prasme, ko viņš tur apgūst, ir prasme izgatavot zāles. Viņš ir vīlies, ka viņam nav kaujas iemaņu, taču viņa gatavotās mikstūras vienas nakts laikā kļūst populāras, un viņš atver aptieku ar uzkrāto naudu. Un tā, Reiji izbauda lēno dzīvi, kas ir iespējama ar viņa prasmi, apkalpojot klientus, kas ierodas viņa veikalā.

RE-MAIN | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (396 balsu)
Minato pārtrauca spēlēt ūdenspolo sava trešā vidusskolas gada ziemā kāda incidenta dēļ. Kad viņš sāk mācības vidusskolā, viņš atkal sāk šo sporta veidu ar jaunu komandu, taču jaunizveidotajai komandai rodas daudz problēmu.

劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.3 (7233 balsu)
Pēc automātiskās atmiņas lelles darba Violeta Evergardena ir iemācījusies vārdu "Es tevi mīlu" nozīmi. Viņas dvēsele, kas ir dziļi ievainota kara dēļ, ir sākusi dziedēt. Viņa turpina virzīties uz priekšu dzīvē, palīdzot citiem, kam tas ir nepieciešams, vienlaikus paturot pie sirds pirmās personas vārdus, kas kādreiz teica "Es tevi mīlu". Kad viņa uzņemas darbu, lai rakstītu vēstuli nedziedināmi slimam zēnam, laiks sāk iet uz priekšu.

小林さんちのメイドラゴン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (4599 balsu)
Kobajaši dzīvo viens dzīvoklī, līdz kādu dienu parādījās Tooru un viņi nonāca kopā. Tooru uz cilvēkiem skatās kā uz nepilnvērtīgiem un muļķīgiem, taču Kobajaši-san viņu izglābusi, viņa dara visu iespējamo, lai atmaksātu parādu un palīdzētu dažādās lietās, lai gan ne viss norit pēc plāna. Mītiska ikdienas komēdija par strādīgu biroja dāmu, kas dzīvo kopā ar pūķu meiteni.

聖女の魔力は万能です | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (628 balsu)
Sei, 20 gadus veca biroja darbiniece, tiek aizraidīta uz pilnīgi jaunu pasauli. Par nelaimi Sejai, rituāls, kas viņu izsauca, lai radītu "svēto", kurš izraidītu tumšo burvību, atveda divus cilvēkus, nevis vienu. Un visi dod priekšroku otrai meitenei, nevis Sei?! Taču Sei lieliski padodas, kura atstāj karalisko pili, lai ar savu jaunatklāto burvību ierīkotu dziru un kosmētikas veikalu. Bizness plaukst, un galu galā šī dzīve varētu nebūt tik slikta... ja vien viņas domājamā svētība neatgriezīsies, lai viņu vajātu.

ウマ娘 プリティーダービー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (225 balsu)
Pasaulē, kas ļoti līdzīga mums, lielajiem pagātnes sacīkšu zirgiem ir iespēja atdzimt par "zirgu meitenēm" — meitenēm ar zirgu ausīm un astēm, kā arī viņu ātrumu un izturību. Labākās no šīm zirgu meitenēm dodas trenēties Tokijas Tracen akadēmijā, cerams, ka viņi iegūs slavu un bagātību gan kā sacīkšu braucēji, gan elki. Īpašā nedēļa, vidusskolas zirgu meitene no laukiem, tikko ir pārcēlusies uz Tracenu, un viņa ir apņēmības pilna izpildīt savu mātei doto solījumu kļūt par labāko zirgu meiteni Japānā. Pa ceļam uz skolu viņa sacīkšu trasē apstājas un uzreiz iemīlas Silences Suzukas stilā, kļūstot apņēmības pilna sacensties tajā pašā komandā, kur viņa.

神達に拾われた男 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (977 balsu)
Tikai 39 gadus pēc neveiksmes pilnas dzīves Rjoma Takebajaši mirst miegā! Apžēlojot viņu, trīs dievišķās būtnes izrāda līdzjūtību, reinkarnējot viņu kā jaunu zēnu maģiskā, jaunā pasaulē. Tagad viņš pavada laiku, pētot un rūpējoties par gļotām mežā. Taču pēc ievainota ceļotāja izārstēšanas Rjoma nolemj ar saviem jaunajiem draugiem doties ceļojumā, lai izmantotu savu spēku, lai palīdzētu citiem. Viņu sagaida pilnīgi jauna pasaule, kurā viņa burvju lietotāja un gļotu pieradinātāja prasmes turpina izraisīt pārsteigumu un apbrīnu.

ラブライブ! 虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (175 balsu)
Nijigasaki vidusskola atrodas Odaibā, Tokijā. Skola ir populāra, pateicoties tās brīvās skolas stilam un daudzveidīgajām specialitātēm. Stāsta centrā ir Nidžigasaki skolas elku kluba dalībnieki un viņu mēģinājums novērst kluba likvidāciju.

ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (23709 balsu)
Lielais karš beidzot beidzās pēc četriem ilgiem konflikta gadiem; sadalījās divās daļās, Telesis kontinents lēnām sāka atkal uzplaukt. Asinsizliešanas rezultātā tika pieķerta Violeta Evergardena, jauna meitene, kas tika audzēta tikai ar mērķi iznīcināt ienaidnieka līnijas. Kara pēdējā posmā nokļuvusi slimnīcā un sakropļota asiņainā sadursmē, viņai palika tikai vārdi no viņas visdārgākā cilvēka, bet nesaprata to nozīmi. Atgūstoties no brūcēm, Violeta sāk jaunu dzīvi, strādājot CH Postal Services pēc nesaskaņas ar savu jauno aizbildņu ģimeni. Tur viņa nejauši ir lieciniece "Auto Memuāru lelles" darbam, amanuensēm, kas pārraksta cilvēku domas un jūtas vārdos uz papīra. Šī doma aizkustināta, Violeta sāk strādāt par auto atmiņu lelli, kas viņu aizvedīs piedzīvojumā, kas mainīs viņas klientu dzīvi un, cerams, novedīs pie sevis atklāšanas.

魔術士オーフェンはぐれ旅 | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (38 balsu)
Orfēns ir spēcīgs burvis, kurš ir ļoti slavens. Viss mainās, kad viņš atrod veidu, kā izglābt savu māsu, kuru viņu dienu laikā burvju akadēmijā pārvērta par pūķi. Nodevusi draugi, kuri atteicās palīdzēt, Orfēns apstāsies nekas, lai viņu izsekotu, pat ja viņam tas jādara vienam.

1 2