Shueisha

鬼滅の刃 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.7 (107223 balsu)
Tas ir Taishō periods Japānā. Tanjirō, labsirdīgs zēns, kurš pārdod ogles iztikai, atklāj, ka viņa ģimeni nogalina dēmons. Lai situāciju padarītu vēl ļaunāku, viņa jaunākā māsa Nezuko, vienīgā izdzīvojušā, pati ir pārveidota par dēmonu. Lai gan Tandžiro ir šīs drūmās realitātes sagrauts, viņš nolemj kļūt par “dēmonu slepkavu”, lai varētu pārvērst savu māsu atpakaļ par cilvēku un nogalināt dēmonu, kas nogalināja viņa ģimeni.

ゴールデンカムイ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (1961 balsu)
Stāsts risinās varenajā Hokaido ziemeļu laukā, laiks ir vētrainajā vēlajā Meiji laikmetā. Pēckara karavīram Sugimoto jeb “Nemirstīgajam Sugimoto” kādam noteiktam mērķim bija vajadzīgas lielas naudas summas. Tas, kas sagaidīja Sugimoto, kurš ienāca Hokaido zelta drudzis ar sapņiem nopelnīt, bija tetovējuma karte, kas ved uz apslēptu dārgumu, pamatojoties uz mājieniem, kas ierakstīti uz Abaširi cietuma notiesāto ķermeņiem?! Hokaido lieliskā daba pret ļaunajiem notiesātajiem un tikšanās ar tīro Ainu meiteni Aširipu!! Sākas izdzīvošanas cīņa par apslēpto dārgumu medībām!

呪術廻戦 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (65359 balsu)
Yūji Itadori ir zēns ar milzīgu fizisko spēku, lai gan viņš dzīvo pilnīgi parastu vidusskolas dzīvi. Kādu dienu, lai glābtu draugu, kuram ir uzbrukuši lāsti, viņš apēd Ryōmen Sukuna pirkstu, ienesot lāstu savā dvēselē. Kopš tā laika viņš dala vienu ķermeni ar Sukunu. Varenākā burvju Satoru Godžo vadīts, Itadori tiek uzņemts Tokijas Metropolijas Burvju tehniskajā vidusskolā, organizācijā, kas cīnās pret lāstiem... un tādējādi sākas varonīgs stāsts par zēnu, kurš kļuva par lāstu, lai izdzītu lāstu. , dzīvi, no kuras viņš nekad nevarēja atgriezties.

ブラッククローバー | Japāna
Žanrs
IMDB
8.0 (3785 balsu)
Asta un Yuno ir divi bāreņi, kuri vēlas vienu un to pašu: kļūt par Wizard King. Iesaistīti draudzīgā sāncensībā, viņi smagi strādā, lai sasniegtu izvirzīto mērķi. Kamēr Yuno izceļas ar maģiju, Astai šajā pasaulē ir retāk sastopama problēma: viņam nav pilnvaru! Bet dienā, kad viņi saņem grimoires, viņi pārsteidz visus. Lai sasniegtu mērķi, viņi katrs atradīs savu ceļu uz diženumu - ar maģiju vai bez tās.

1 2