Berlanti Productions

DC's Legends of Tomorrow | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (87082 balsu)
Kad ar varoņiem vien nepietiek ... pasaulei ir vajadzīgas leģendas. Ieraudzījis nākotni, kuru viņš izmisīgi mēģinās novērst, laikus braucošajam negodīgajam Ripam Hanterim ir uzlikts uzdevums sapulcināt atšķirīgu gan varoņu, gan neliešu grupu, lai stātos pretī neapturamiem draudiem - tādiem, kuros ir apdraudēta ne tikai planēta, bet visu laiku pats. Vai šī ragtag komanda var pieveikt nemirstīgus draudus atšķirībā no kaut kā jebkad zināma?

The Flash | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (293959 balsu)
Pēc tam, kad Beriju Alanu saspēra zibens un viņš pamodās no komas, viņš atklāja, ka ir ieguvis superātrumu. Kļūstot par Zibsni, viņš apkaro noziegumus "Central City".

Supergirl | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (105216 balsu)
Divdesmit četrus gadus vecā Kara Zor-El, kuru Danvers ģimene ieņēma, kad viņa bija 13 gadus veca pēc nosūtīšanas prom no Krypton, jāiemācās izmantot savas spējas pēc tam, kad tās iepriekš bija paslēpusi. Danvers māca viņai būt uzmanīgiem ar savām spējām, līdz brīdim, kad viņai tās jāatklāj negaidītas katastrofas laikā, dodoties viņas varonības ceļojumā.

Riverdale | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (104230 balsu)
Šajā sērijā esošais seriāls piedāvā drosmīgu, nomācošu Arčes, Betija, Veronikas un viņu draugu uzņemšanos, izpētot mazpilsētas dzīves sirēnumu, tumsu un savādību, kas burbuļo zem Riverdale's pilnvērtīgās fasādes.

1 2