20th Television

Tell Me Lies | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (4282 balsu)
Kad Lūsija Olbraita ierodas savas mazās koledžas pilsētiņā, prom no mātes, kurai viņa nekad nav piedojusi nodevību agrīnā pusaudža gados, Lūsija aptver koledžas dzīvi un visu, ko tā var piedāvāt. Taču viss mainās, kad viņa satiek Stīvenu Demarko, kuram ir sava noslēpumaina pagātne. Viņu aizraujošajai sapīšanās radīs sekas, kuras viņi nekad nevarēja iedomāties.

The Old Man | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (40186 balsu)
Dens Čeiss pirms gadu desmitiem aizbēga no CIP un tagad dzīvo ārpus tīkla. Kad ierodas slepkava un mēģina izvest Čeisu, vecais darbinieks uzzina, ka, lai nodrošinātu savu nākotni, viņam tagad ir jāsamierina pagātne.

Only Murders in the Building | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (107197 balsu)
Trīs svešinieki, kuriem ir kopīga apsēstība ar patiesu noziegumu, pēkšņi nonāk vienā.

The Great North | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (4307 balsu)
Sekojiet līdzi Tobinu ģimenes Aļaskas piedzīvojumiem, jo vientuļais tētis dara visu iespējamo, lai saglabātu savu dīvaino bērnu baru, it īpaši tāpēc, ka viņa vienīgās meitas mākslinieciskie sapņi ved viņu prom no ģimenes zvejas laivas vietējā tirdzniecības centra krāšņajā pasaulē. .

Solar Opposites | ASV
Žanrs
IMDB
8 (25512 balsu)
Citplanētiešu ģimenei no daudz labākas pasaules pēc planētas iznīcināšanas jāmeklē patvērums Vidusamerikā. Viņu misija: aizsargāt Pupu — dzīvu superdatoru, kas kādu dienu attīstīsies savā īstajā formā, patērēs tos un teraformēs Zemi.