East Japan Marketing & Communications

ジョゼと虎と魚たち | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (5341 balsu)
Ar sapņiem par niršanu ārzemēs Tsuneo iegūst darbu, palīdzot Hosē, māksliniekam, kura iztēle viņu aizved daudz tālāk par ratiņkrēslu. Bet, kad plūdmaiņas vēršas pret viņiem, viņi viens otru virza uz vietām, kuras nekad nav domājuši par iespējamu, un iedvesmo mīlestību, kas piemērota stāstu grāmatai.

転生したら剣でした | Japāna
Žanrs
Maģisks zobens, kas reinkarnējies kā jūtīgs ierocis ar atmiņām par iepriekšējo dzīvi, bet ne vārdu, izglābj jaunu zvēru meiteni no verdzības. Frana, kaķausainais meitene, kļūst par viņa valdnieku un vēlas tikai kļūt stiprāka, kamēr zobens vēlas uzzināt, kāpēc viņš ir šeit. Kopā dīvainā dueta ceļojums ir tikai sācies!

からかい上手の高木さん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (2399 balsu)
"Ja tu nosarkst, tu zaudē." Dzīvojot pēc šī principa, vidusskolēnu Nišikatu pastāvīgi izjoko viņa kaimiņš Takagi-san. Kad viņa lepnums ir sagrauts gabalos, viņš apņemas pagriezt galdus un kādu dienu atgriezties pie viņas. Un tā viņš mēģina viņu ķircināt dienu no dienas, lai ātrāk nekā vēlāk atkal kļūtu par Takagi-san izsmiekla upuri. Vai viņš kaut reizi beigās spēs likt Takagi-san nosarkt no apmulsuma?

ゴールデンカムイ | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (1961 balsu)
Stāsts risinās varenajā Hokaido ziemeļu laukā, laiks ir vētrainajā vēlajā Meiji laikmetā. Pēckara karavīram Sugimoto jeb “Nemirstīgajam Sugimoto” kādam noteiktam mērķim bija vajadzīgas lielas naudas summas. Tas, kas sagaidīja Sugimoto, kurš ienāca Hokaido zelta drudzis ar sapņiem nopelnīt, bija tetovējuma karte, kas ved uz apslēptu dārgumu, pamatojoties uz mājieniem, kas ierakstīti uz Abaširi cietuma notiesāto ķermeņiem?! Hokaido lieliskā daba pret ļaunajiem notiesātajiem un tikšanās ar tīro Ainu meiteni Aširipu!! Sākas izdzīvošanas cīņa par apslēpto dārgumu medībām!