Docomo Anime Store

最果てのパラディン | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (950 balsu)
Mirušo pilsētā, kas jau sen ir izpostīta un tālu no cilvēciskās civilizācijas, dzīvo viens cilvēkbērns. Viņu sauc Vils, un viņu audzina trīs nedzīvie: sirsnīgais skeleta karotājs Asinis; graciozā mumificētā priesteriene Marija; un krokojošais spektrālais burvis Guss. Viņi trīs ielej zēnā mīlestību un iemāca viņam visu, ko viņi zina. Bet kādu dienu Vils sāk brīnīties: "Kas es esmu?" Vilam ir jāatklāj šīs tālās mirušo zemes noslēpumi un jāatklāj nemirnieku slepenās pagātnes. Viņam jāiemācās labo dievu mīlestība un žēlastība, kā arī ļauno fanātisms un neprāts. Un, kad viņš to visu uzzinās, zēns spers savu pirmo soli ceļā uz Paladinu.

見える子ちゃん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (1873 balsu)
Viņa var redzēt mirušus cilvēkus... viņa vienkārši izvēlas tos ignorēt. Jebkurā gadījumā tāds ir Miko plāns ar šausminošiem (un dažreiz arī jautriem) rezultātiem.

デート・ア・ライブ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (3444 balsu)
Pirms 30 gadiem Eirāzijas centru izpostīja dīvaina parādība, ko sauc par "kosmosa zemestrīci", prasot vismaz 150 miljonu cilvēku dzīvības. Kopš tā laika mazākas kosmosa zemestrīces neregulāri nomoka pasauli. Šķietami parasts vidusskolnieks Shido Itsuka saskaras ar noslēpumainu meiteni kosmosa zemestrīces nulles punktā un uzzina, ka viņa ir viena no "gariem", kas ir īstais kosmosa zemestrīču cēlonis, kas notiek, kad tās izpaužas pasaulē. Viņš tiek savervēts, lai izmantotu savu noslēpumaino spēju apzīmogot garu spēkus, tādējādi neļaujot tiem apdraudēt cilvēci. Tomēr ir āķis: lai apzīmogotu Gara spēku, viņam jāliek viņai viņā iemīlēties un viņu noskūpstīt.