Ultra Super Pictures

よふかしのうた | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (1743 balsu)
Nanakusa ir vampīrs. Tas ir labi ar cilvēka Ko. Viņš arī vēlas būt tāds. Taču pārvērtības nenāk tik viegli... Kad Nazuna uzaicina Ko nakšņot pie viņas kādā pamestā ēkā, viņš ir sajūsmā! Bet tad viņš pamostas skūpstiem uz viņa kakla ar mazliet pārāk lielu kodumu... Vai tā ir tikai viņa asiņu garšīgā garša, kas liek viņai satikt viņu nakti pēc nakts vēlās nakts piedzīvojumiem, sarunām un...snaudām? Vai kaut kas cits? Tad, kad parādās jauka meitene no Jamori pagātnes un sacenšas par viņa uzmanību, viņa topošās attiecības ar nedzīvajiem tiek pārbaudītas!

東京リベンジャーズ | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (18222 balsu)
Vērojot ziņas, Hanagaki Takemiči uzzina, ka viņa draudzene no vidusskolas laika, Tačibana Hinata, ir mirusi. Viņa vienīgo draudzeni tikko nogalināja nelietis grupējums, kas pazīstams kā Tokyo Manji Gang. Viņš dzīvo trakā dzīvoklī ar plānām sienām, un viņa sešus gadus jaunākais priekšnieks izturas pret viņu kā pret idiotu. Turklāt viņš ir pilnīga un pilnīga jaunava... Savas dziļākās dzīves kulminācijā viņš pēkšņi pārlec divpadsmit gadus atpakaļ uz vidusskolu! Lai glābtu Hinatu un mainītu dzīvi, ko viņš pavadīja bēgot, bezcerīgajam nepilnas slodzes darbiniekam Takemičim jātiecas uz Kanto visdrausmīgākās noziedznieku bandas virsotni!

SSSS.DYNAZENON | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (276 balsu)
Kādu dienu Jomogi Asanaka, Fudžijokidai vidusskolas pirmā kursa students, sastopas ar noslēpumainu vīrieti vārdā Gauma, kurš apgalvo, ka ir “kaiju lietotājs”. Pēkšņai kaiju parādīšanai seko gigantiska robota Dynazenon ienākšana. Nepareizajā vietā nepareizajā laikā atrodas Yume Minami, Koyomi Yamanaka un Chise Asukagawa, kuri tiek ievilkti cīņā pret kaiju.

虚構推理 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (91 balsu)
11 gadu vecumā Kotkai Iwanaga no jums nolaupīja Kotoko Iwanaga un lūdza kļūt par viņu “Gudrības Dievu” kā starpnieku starp garu un cilvēku pasaulēm, kuram meitene ātri vienojās, bet uz labās acs rēķina. un kreisā kāja. Tagad, pēc sešiem gadiem, kad jūs gribat, lai viņu problēmas tiktu atrisinātas, viņi dodas uz Kotoko konsultēties. Tikmēr 22 gadus vecais universitātes students Kurou Sakuragawa tikko šķiras ar savu draudzeni pēc tam, kad viņš bija aizbēdzis viens pats, kad abi saskārās ar kapu. Redzot to kā viņas iespēju kļūt tuvāk ar viņu, Kotoko nekavējoties liek viņai kustēties, cerot kādu dienu apprecēties ar Kurou. Tomēr viņa ātri saprot, ka Kurou ir vēl kaut kas. Izmantojot šīs zināšanas, viņa lūdz viņa palīdzību dažādu pārdabiskā rakstura problēmu risināšanā, vienlaikus novēlot jaunatklātajam partnerim viņas atbildes.