CatchLight Studios

The Aviary | ASV
Žanrs
IMDB
4.1 (523 balsu)
Divu sieviešu izmisuma bēgšanas savdabīgs ceļojums, lai izbēgtu no mānīgā kulta Skylight ķetnām. Vilināti ar solījumu par brīvību izolētajā tuksneša pilsētiņā ar nosaukumu The Aviary, Džiliana un Blērs apvieno spēkus, lai aizbēgtu, cerot uz īstu brīvību. Baiļu un paranojas pārņemti, viņi nespēj atbrīvoties no sajūtas, ka viņiem seko kulta līderis Sets, vīrietis, kurš ir tikpat vilinošs, cik viņš kontrolē. Jo vairāk attālinās pāris no kulta, jo vairāk Setam ir kontrole pār viņu prātiem. Tā kā krājumi sarūk un viņu sajūtas nedarbojas, Džiliana un Blēra saskaras ar šausminošu jautājumu: kā aizbēgt no ienaidnieka, kas mīt tavā galvā?

Poker Face | ASV
Žanrs
IMDB
5.1 (6029 balsu)
Ekscentriska miljardiera mājā tiek sarīkota pokera partija, kurā likmes ir tik augstas kā vēl nekad. Taču svešinieku iebrukums izmaina vakara gaitu - tagad uz spēles ir liktas arī klātesošo dzīvības.

Umma | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (7468 balsu)
Amanda un viņas meita dzīvo klusu dzīvi amerikāņu fermā, bet, kad no Korejas ierodas viņas atsvešinātās mātes mirstīgās atliekas, Amandu vajā bailes pārvērsties par savu māti.