Bandai Namco Music Live

文豪ストレイドッグス | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (6956 balsu)
Nakajima Atsushi tika izraidīts no sava bērnunama, un tagad viņam nav, kur iet, un nav pārtikas. Stāvot pie upes, uz bada sliekšņa, viņš izglābj vīrieti, kurš dīvaini mēģina izdarīt pašnāvību. Šis vīrietis ir Dazajs Osamu, un viņš un viņa partneris Kunikida ir ļoti īpašas detektīvu aģentūras locekļi. Viņiem ir pārdabisks spēks un viņi nodarbojas ar gadījumiem, kas ir pārāk bīstami policijai vai militārpersonām. Viņi izseko tīģeri, kas šajā apgabalā parādījās nesen, aptuveni tajā laikā, kad Atsushi ieradās šajā apgabalā. Šķiet, ka tīģerim ir saistība ar Atsushi, un līdz brīdim, kad lieta tiks atrisināta, ir skaidrs, ka Atsushi nākotnē būs daudz vairāk Dazai un pārējo detektīvu!

ツルネ ―風舞高校弓道部― | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (442 balsu)
Kad Minato Narumija pievienojas Kazemai prefektūras vidusskolai, kluba padomnieks Tomijs-sensejs viņu ātri uzaicina pievienoties loka šaušanas klubam. Viņa bērnības draugi Seiya Takehaya un Yamanouchi Ryohei ātri piekrīt pievienoties, taču Minato sākumā vilcinās. Tā kā Minato ir retais skolnieks ar pieredzi loka šaušanā, Tomijs-sensejs pavēl viņam uzstāties paraugdemonstrējumu, ko Minato arī dara... tikai viņa bulta netrāpa mērķī. Tiek atklāts, ka Minato loka šaušanā ir izveidojusies šausmīga disfunkcija.

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

不徳のギルド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (166 balsu)
Prasmīgais mednieks Kikuru Madans nolēmis doties pensijā, baidoties izniekot savu jaunību. Kādu dienu ģildes darbinieks ierosina viņam doties meklējumos ar jaunu sieviešu cīņas mākslinieci vārdā Hitamu Kjana. Tomēr viņu vienu pēc otra piemeklē monstri.

RWBY 氷雪帝国 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (298 balsu)
Atlieku pasaulē, vietā, kur līdzās pastāv zinātne un pasakas, cilvēku civilizāciju vajā nāvējoši briesmoņi, kas pazīstami kā Grimmi. Kādu laiku Grimmu uzvara šķita pilnīgi droša, ja ne to varonība, kas bija zvērināti aizsargāt cilvēci — mednieku un mednieču. Šie karotāji tiek apmācīti un apvienoti komandās tādās skolās kā Beacon Academy, kur Rūbija tiekas ar Veisu un Bleiku, veidojot RWBY komandu kopā ar Rūbijas māsu Janu. Kamēr komanda RWBY mācās, lai kļūtu par izcilākajām medniecēm, ko Atlieku pasaule jebkad ir pazinusi, viņi saskaras ar šausminošiem draudiem...

ようこそ実力至上主義の教室へ | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (8414 balsu)
Koudo Ikusei senioru vidusskola ir vadošā prestižā skola ar mūsdienīgām iekārtām, kur gandrīz 100% skolēnu iestājas universitātē vai atrod darbu. Studenti var brīvi valkāt jebkuru frizūru un ņemt līdzi jebkādus personīgos priekšmetus, ko viņi vēlas. Koudo Ikusei ir paradīzei līdzīga skola, taču patiesība ir tāda, ka labvēlīgu attieksmi saņem tikai izcilākie skolēni. Ayanokouji Kiyotaka ir D klases audzēknis, kur skola izmet savus "zemvērtīgos" skolēnus, lai viņus izsmietu. Zināma iemesla dēļ Kijotaka iestājpārbaudījumā bija neuzmanīgs un tika ieskaitīts D klasē. Pēc iepazīšanās ar Horikitu Suzune un Kushida Kikyou, diviem citiem studentiem viņa klasē, Kiyotaka situācija sāk mainīties.

ラブライブ! スーパースター!! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (150 balsu)
Yuigaoka Girls High School ir jaunizveidota skola, kas atrodas starp Tokijas Omotesando, Harajuku un Aoyama rajoniem. Stāsta centrā ir tā pirmā studentu grupa. Bez vēstures, bez augstākās klases audzēkņiem vai absolventiem un bez reputācijas šī skola ir pilna ar nezināmiem. Piecām meitenēm, starp kurām ir Kanona Šibuja, ir liktenīga tikšanās ar skolas elkiem. Kanons nolemj: "Man patīk dziedāt. Es vēlos kaut ko īstenot ar dziesmu!" Daudzas jūtas saplūst zvaigznē, kas tikai sākusi augt. Nākotne šīm meitenēm ir tukša un iespēju pilna, un viņu stāsts, ko ikviens padarīs iespējamu, ir tikai sācies. Pacelieties ar saviem spārniem, mūsu Love Live!

聖女の魔力は万能です | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (628 balsu)
Sei, 20 gadus veca biroja darbiniece, tiek aizraidīta uz pilnīgi jaunu pasauli. Par nelaimi Sejai, rituāls, kas viņu izsauca, lai radītu "svēto", kurš izraidītu tumšo burvību, atveda divus cilvēkus, nevis vienu. Un visi dod priekšroku otrai meitenei, nevis Sei?! Taču Sei lieliski padodas, kura atstāj karalisko pili, lai ar savu jaunatklāto burvību ierīkotu dziru un kosmētikas veikalu. Bizness plaukst, un galu galā šī dzīve varētu nebūt tik slikta... ja vien viņas domājamā svētība neatgriezīsies, lai viņu vajātu.

ウマ娘 プリティーダービー | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (225 balsu)
Pasaulē, kas ļoti līdzīga mums, lielajiem pagātnes sacīkšu zirgiem ir iespēja atdzimt par "zirgu meitenēm" — meitenēm ar zirgu ausīm un astēm, kā arī viņu ātrumu un izturību. Labākās no šīm zirgu meitenēm dodas trenēties Tokijas Tracen akadēmijā, cerams, ka viņi iegūs slavu un bagātību gan kā sacīkšu braucēji, gan elki. Īpašā nedēļa, vidusskolas zirgu meitene no laukiem, tikko ir pārcēlusies uz Tracenu, un viņa ir apņēmības pilna izpildīt savu mātei doto solījumu kļūt par labāko zirgu meiteni Japānā. Pa ceļam uz skolu viņa sacīkšu trasē apstājas un uzreiz iemīlas Silences Suzukas stilā, kļūstot apņēmības pilna sacensties tajā pašā komandā, kur viņa.

ラブライブ! 虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (175 balsu)
Nijigasaki vidusskola atrodas Odaibā, Tokijā. Skola ir populāra, pateicoties tās brīvās skolas stilam un daudzveidīgajām specialitātēm. Stāsta centrā ir Nidžigasaki skolas elku kluba dalībnieki un viņu mēģinājums novērst kluba likvidāciju.

転生したらスライムだった件 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (11515 balsu)
37 gadus veco korporatīvo darbinieku Mikami Satoru sadur nejaušs slepkava, un viņš atdzimst alternatīvā pasaulē. Bet viņš izrādās atdzimis par gļotu! Iemests šajā jaunajā pasaulē ar nosaukumu Rimuru Tempest, viņš sāk savus meklējumus, lai radītu pasauli, kas ir sveicināta visām rasēm. Atbrīvojoties no parastas, novecojušas iepriekšējās dzīves, sākas viņa jauns piedzīvojums fantāziju pasaulē kā gļotu briesmonis ar unikālām spējām.

魔術士オーフェンはぐれ旅 | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (38 balsu)
Orfēns ir spēcīgs burvis, kurš ir ļoti slavens. Viss mainās, kad viņš atrod veidu, kā izglābt savu māsu, kuru viņu dienu laikā burvju akadēmijā pārvērta par pūķi. Nodevusi draugi, kuri atteicās palīdzēt, Orfēns apstāsies nekas, lai viņu izsekotu, pat ja viņam tas jādara vienam.