Bit grooove promotion

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!

大正オトメ御伽話 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (424 balsu)
Tamahiko Šima invaliditātes dēļ ir izsūtīts uz valsti, taču pēkšņa sakārtotas līgavas ierašanās izjauc viņa vientuļo dzīvi.

ブルーピリオド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.7 (2631 balsu)
Dzīves garlaikotā populārā ģimnāzija Yatora Yaguchi pēc iedvesmas iegūšanas gleznā metās skaistajā, taču nerimstošajā mākslas pasaulē.

D_CIDE TRAUMEREI THE ANIMATION | Japāna
Žanrs
IMDB
5.6 (46 balsu)
Skatuve ir Shibuya. Kad Ryuuhei Oda mācījās pamatskolā, viņš apbrīnoja savu laipno vecāko brāli. Ryuuhei, kurš bija liecinieks sava brāļa noslēpumainai nāvei, tagad ir dzīvespriecīgs vidusskolnieks, kurš neļauj slēptajam murgam viņu apbēdināt. Kādu dienu, spēlējot kikboksu, viņu sakoda noslēpumaina būtne, vārdā Tris, un viņam ir neparasts sapnis. Viņš saskaras ar savām sagrozītajām vēlmēm, kad pa ielām lido baumotās "Lāses". Ko viņš redz tālāk par to?

聖女の魔力は万能です | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (628 balsu)
Sei, 20 gadus veca biroja darbiniece, tiek aizraidīta uz pilnīgi jaunu pasauli. Par nelaimi Sejai, rituāls, kas viņu izsauca, lai radītu "svēto", kurš izraidītu tumšo burvību, atveda divus cilvēkus, nevis vienu. Un visi dod priekšroku otrai meitenei, nevis Sei?! Taču Sei lieliski padodas, kura atstāj karalisko pili, lai ar savu jaunatklāto burvību ierīkotu dziru un kosmētikas veikalu. Bizness plaukst, un galu galā šī dzīve varētu nebūt tik slikta... ja vien viņas domājamā svētība neatgriezīsies, lai viņu vajātu.

弱キャラ友崎くん | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1039 balsu)
Tomozaki ir viens no labākajiem spēlētājiem Japānā, un, viņaprāt, spēle reālajā dzīvē ir viena no sliktākajām. Nav skaidru noteikumu panākumiem, šausmīgi līdzsvarots, un nekam nav jēgas. Bet tad viņš satiek spēlētāju, kurš ir tikpat labs kā viņš, un viņa piedāvā iemācīt viņam dažus varoņdarbus...

1 2