Bit grooove promotion

アルスの巨獣 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (39 balsu)
Lielie zvēri radīja zemi, bet cilvēki to nozaga. Sašutuši zvēri sāka ēst cilvēkus, kuri savukārt aicināja dievus cīnīties ar zvēriem. Zobenu, varoņu un mitoloģijas laikmetā milzu zvērus cilvēki medī peļņas nolūkos. Džiro, kurš pelna savu iztiku, medīdams zvērus, satiekas ar Kuumi, kuru kāds vajā, un tajā brīdī nolemj viņu glābt. Izplatoties baumām par cilvēci un noslēpumainu eksperimentu, viņi kopā cenšas atklāt pasaules noslēpumus.

解雇された暗黒兵士(30代)のスローなセカンドライフ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.9 (60 balsu)
Dariels, tumšais karavīrs dēmonu karaļa armijā, kurš neprot izmantot maģiju, ar savu talantu un enerģiju ir kļuvis par Četru ģenerāļu palīgu un izmanto savas prasmes. Tomēr, tiklīdz Četri ģenerāļi tiek nomainīti, Dariels tiek atlaists no armijas. Dariels ir satriekts, taču, ierodoties cilvēku ciematā, viņš atklāj, ka viņa piedzīvojumu prasmes, kas it kā dēmoniem ir nederīgas, ir uzplaukušas! "Es biju... cilvēks?" Dariels nolemj pavadīt savu otro dzīvi šajā ciematā, un lūgumi sāk birt! Problēmas! Viltus apsūdzība! Duelis! Ar savām dabiskajām prasmēm un pielāgošanās spēku, ko viņš attīstīja savā vecajā vietā, bijušais tumšais karavīrs tās visas atrisina!

Buddy Daddies | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (189 balsu)
Stāsts stāsta par Kazuki Kurusu, noziedznieku darbuzņēmēju/koordinatoru, kurš dzīvo kopā ar savu labāko draugu Rei Suvu, profesionālu slepkavu, kurš kopš bērnības ir audzināts par līgumslepkavu. Kazuki ir draudzīgs, viņam patīk azartspēles un sievietes, savukārt Rejs ir vīrs, kurš brīvo laiku pavada, spēlējot videospēles. Kādu dienu abi draugi aprūpē četrus gadus veco meiteni Miri Unasaka, kuras tēvs ir mafijas priekšnieks, pēc tam, kad Mirija nejauši iemaldās apšaudē viesnīcā, meklējot savu tēvu.

転生王女と天才令嬢の魔法革命 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (95 balsu)
Neraugoties uz viņas šķietamo neprasmi ar parasto maģiju, princese Anisfija nepakļaujas aristokrātijas cerībām, attīstot “maģiju”, unikālu burvju teoriju, kuras pamatā ir atmiņas no viņas iepriekšējās dzīves. Kādu dienu viņa ir lieciniece izcilajai muižniecei Eifilijai, kurai nepamatoti atņemtas nākamās karalistes monarhas tituls. Tieši tad Anisfija izstrādā plānu, kā palīdzēt Eifilijai atgūt savu labo slavu, kas kaut kādā veidā liek viņiem dzīvot kopā un pētīt maģiju! Tomēr šīs divas dāmas maz zina, ka viņu nejaušā satikšanās mainīs ne tikai viņu pašu nākotni, bet arī karaļvalsts... un visas pasaules nākotni!

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

シャインポスト | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (33 balsu)
Elku vienībai "TINGS" ir lieli sapņi, bet tikai nelieli sasniegumi, un tā nav īpaši populāra. Labākajam menedžerim pasaulē vajadzēja būt viņu glābējam, bet... "Mani neinteresē būt jūsu menedžerim." Cilvēks, kurš parādās, ir Naose Hinaki, vīrietis bez motivācijas. Tomēr viņam ir īpašs spēks...? Šis ir stāsts par jums un meitenēm, kas spoži spīd, lai kļūtu par "absolūtiem elkiem". Šeit sākas labākā elku izklaide!

異世界薬局 | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (562 balsu)
Jauns farmakologs un pētnieks Japānā nomira no pārmērīga darba un tika reinkarnēts viduslaiku paralēlajā Eiropā. Viņš tika reinkarnēts kā 10 gadus vecs māceklis pie slavenā Karaliskās tiesas farmaceita, bija ieguvis necilvēcīgas prasmes, kas spēj redzēt cauri slimībām, materiālajai radīšanai un materiālajai iznīcināšanai. Sabiedrībā, kurā plaši izplatīta apšaubāma medicīnas prakse, cenas tiek izspiestas, izmantojot farmaceitu ģildes monopolu, un labas zāles nav pieejamas vienkāršajiem iedzīvotājiem. Toreiz viņu atpazina imperators un pilsētas stūrī atvēra aptieku. Viņš iznīcinās krāpšanu, kas ir pārņēmusi pasauli, un piegādās iedzīvotājiem patiesi efektīvas zāles, kas izstrādātas, izmantojot mūsdienu farmakoloģiju. Tādējādi farmaceits zēns krāpsies, izmantojot savas iepriekšējās zināšanas, lai radītu inovatīvus medikamentus, vienlaikus palīdzot paralēlās pasaules cilvēkiem, stāstu par pilnvērtīgu jaunās dzīves nodzīvošanu šoreiz.

東京ミュウミュウ にゅ~♡ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (61 balsu)
Stāsts seko Ičigo Momomijai, meitenei, kura pārvēršas par Mew Ichigo (zemeņu) ar Iriomote leoparda kaķa spēku, lai glābtu Zemi no parazītiskajiem Chimera Anima citplanētiešiem.

社畜さんは幼女幽霊に癒されたい。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (66 balsu)
No saullēkta līdz saulrietam Fushihara-san strādā visu diennakti. Viņa tur pavada tik daudz laika, ka pat spoki uztraucas par viņas labsajūtu! Kādu nakti Fušihara-san strādāja vēlu kā parasti, kad maza spoku meitene viņai čukstēja: "Aiziet tagad" — šī tikšanās izmainīs viņas dzīvi uz visiem laikiem. Esiet dziedināts no jaukā mazā spoka un Fušiharas-sanas sirsnīgās ikdienas!

殺し愛 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (579 balsu)
Viņa ir profesionāls slepkava. Un viņš… ir arī profesionāls slepkava. Un viņa ir viņa mērķis. Noķerta nāvējošā kaķa un peles spēlē, vai viņa kritīs pirmā… vai arī viņš?

異世界美少女受肉おじさんと | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (430 balsu)
Divi draugi tiek pārvesti uz citu pasauli, bet viens no viņiem kļūst par skaistu meiteni!

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

1 2