Heart Company

ツルネ ―風舞高校弓道部― | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (442 balsu)
Kad Minato Narumija pievienojas Kazemai prefektūras vidusskolai, kluba padomnieks Tomijs-sensejs viņu ātri uzaicina pievienoties loka šaušanas klubam. Viņa bērnības draugi Seiya Takehaya un Yamanouchi Ryohei ātri piekrīt pievienoties, taču Minato sākumā vilcinās. Tā kā Minato ir retais skolnieks ar pieredzi loka šaušanā, Tomijs-sensejs pavēl viņam uzstāties paraugdemonstrējumu, ko Minato arī dara... tikai viņa bulta netrāpa mērķī. Tiek atklāts, ka Minato loka šaušanā ir izveidojusies šausmīga disfunkcija.

劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.3 (7233 balsu)
Pēc automātiskās atmiņas lelles darba Violeta Evergardena ir iemācījusies vārdu "Es tevi mīlu" nozīmi. Viņas dvēsele, kas ir dziļi ievainota kara dēļ, ir sākusi dziedēt. Viņa turpina virzīties uz priekšu dzīvē, palīdzot citiem, kam tas ir nepieciešams, vienlaikus paturot pie sirds pirmās personas vārdus, kas kādreiz teica "Es tevi mīlu". Kad viņa uzņemas darbu, lai rakstītu vēstuli nedziedināmi slimam zēnam, laiks sāk iet uz priekšu.

小林さんちのメイドラゴン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (4599 balsu)
Kobajaši dzīvo viens dzīvoklī, līdz kādu dienu parādījās Tooru un viņi nonāca kopā. Tooru uz cilvēkiem skatās kā uz nepilnvērtīgiem un muļķīgiem, taču Kobajaši-san viņu izglābusi, viņa dara visu iespējamo, lai atmaksātu parādu un palīdzētu dažādās lietās, lai gan ne viss norit pēc plāna. Mītiska ikdienas komēdija par strādīgu biroja dāmu, kas dzīvo kopā ar pūķu meiteni.