Blue Eyes Fiction

Hilfe, ich hab meine Freunde geschrumpft | Vācija
Žanrs
IMDB
4.4 (146 balsu)
Melānija ir jauna skolniece Otto Leonharda vidusskolā, un Fēlikss piešķir šim iesācējam īstu spīdumu, par ko ļoti kaitina Ellu un Fēliksa bandu. Viņi uzskata, ka Melānija ir atbildīga par vairākām nelielām zādzībām, kas skolā notiek kopš viņas ierašanās. Notikumi uzņem krasus apgriezienus, kad klase dodas skolas ekskursijā. Kad Fēliksa draugi gandrīz sajauc randiņu ar Melāniju, viņš spontāni samazina viņus līdz desmitajai daļai no viņu lieluma. Tikai uz īsu brīdi, viņš pie sevis domā. Bet, kad Melānija ir aizgājusi, ir pazudusi arī maģiskā bumba, lai atjaunotu savus draugus viņu pareizajā izmērā. Vai Melānija tomēr ir aiz zādzībām? Šajā procesā Fēliksam ir ne tikai jāsaraujas, bet arī jāatzīst mīlestībā Melānijai un jāatzīst savas kļūdas draugiem.

Hilfe, ich hab meine Eltern geschrumpft | Vācija| Austria
Žanrs
IMDB
4.9 (353 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Fēliksa skolu atkal vajā, tikai šoreiz tas nav skolas dibinātāja Oto Leonharda labestīgais gars un viņa radītās neērtības, bet gan nīstā un sen mirušā direktore Hulda Stingbārda. Nejaušība liek atkal celties agrākajam saruktajam un skeletonizētajam skolas principam. Kad viņai izdodas atgriezties reālajā dzīvē, viņa gandrīz uzvar Oto Leonhardu, izdodas samazināt doktora Šmita-Gesenveina un Fēliksa vecākus un pārņem skolu. Ir nepieciešams Fēlikss, Ella un viņu banda, lai iedarbinātu sviras, lai glābtu skolu un atgrieztu doktoru Šmitu-Gēzenveinu un viņa vecākus sākotnējā lielumā.

Hilfe, ich hab meine Lehrerin geschrumpft | Vācija| Austria
Žanrs
IMDB
5.2 (663 balsu)
Viņam jau ir grūti pielāgoties jaunajā skolā, bet vienpadsmitgadīgajam Fēliksam notikumi pagriežas savādi, kad viņš nejauši samazina savu stingro direktoru līdz tikai piecpadsmit centimetru garumam!