20th Television Animation

The Paloni Show! Halloween Special! | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (721 balsu)
Lerojs, Redžijs un Šeruce Paloni rīko Helovīna īpašo pasākumu, kas pilns ar spokainiem šortiem no topošo animatoru grupas.

The Great North | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (4307 balsu)
Sekojiet līdzi Tobinu ģimenes Aļaskas piedzīvojumiem, jo vientuļais tētis dara visu iespējamo, lai saglabātu savu dīvaino bērnu baru, it īpaši tāpēc, ka viņa vienīgās meitas mākslinieciskie sapņi ved viņu prom no ģimenes zvejas laivas vietējā tirdzniecības centra krāšņajā pasaulē. .

Central Park | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (3892 balsu)
Animācijas muzikāla komēdija par Tilermaniem, ģimeni, kas dzīvo pilī Centrālajā parkā. Parka vadītājs Ouens un viņa žurnālistes sieva Peidža audzina savus bērnus Molliju un Kolu pasaules slavenākajā parkā, vienlaikus atvairot viesnīcas mantinieci Bisiju Brandenemu, kurai nekas vairāk patiktu, kā vien pārvērst parku par dzīvokļu mājām.

Solar Opposites | ASV
Žanrs
IMDB
8 (25512 balsu)
Citplanētiešu ģimenei no daudz labākas pasaules pēc planētas iznīcināšanas jāmeklē patvērums Vidusamerikā. Viņu misija: aizsargāt Pupu — dzīvu superdatoru, kas kādu dienu attīstīsies savā īstajā formā, patērēs tos un teraformēs Zemi.

American Dad! | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (112209 balsu)
Sērijā galvenā uzmanība tiek pievērsta ekscentriskai motīvu komandai, kas ir Smitu ģimene un viņu trīs mājas biedri: tēvs, vīrs un apgādnieks Stens Smits; viņa labākā pusmāsa Francine Smith; viņu koledžas vecuma meita Heilija Smita; un viņu vidusskolas vecuma dēls Stīvs Smits. Ārpus Smita ģimenes ir trīs galvenie varoņi, ieskaitot Hailejas puiša draudzeni, vīru Džefu Fišeru; ģimenes mīlulis-zelta zivtiņa ķermenis Klauss; un jo īpaši ģimenes bezkaunīgais svešinieks Rodžerss, kurš ir "pilns ar maskām, nekaunību un šokējošu antiku."

Family Guy | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (294317 balsu)
Slima, savīta, politiski nekorekta un Freakin 'Sweet animācijas seriāla filma par disfunkcionālās Grifu ģimenes piedzīvojumiem. Bumbuļojošajam Pēterim un ilgmūžīgajai Loisai ir trīs bērni. Stewie (izcils, bet sadistisks mazulis, kurš bija gatavs nogalināt savu māti un pārņemt pasauli), Meg (vecākā un vispopulārākā meitene pilsētā) un Chris (vidējais mazulis, viņš nav īpaši spilgts, bet aizraujas ar filmām ). Ģimenes pēdējais loceklis ir Braiens - runājošs suns un daudz kas vairāk nekā mājdzīvnieks. Viņš uztur Stjūiju kontrolē, malkojot Martini un šķirojot pats savas dzīves jautājumus.

Duncanville | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (420 balsu)
Sērija koncentrējas uz Duncāna, iespaidīgi vidējā 15 gadus vecā zēna, viņa ģimenes un draugu dzīvi. Poehlers nodrošinās Duncan un viņa spēcīgās mammas Annijas balsi, kura pastāvīgi cenšas neļaut dēlam sabojāt viņa dzīvi.

The Simpsons | ASV
Žanrs
IMDB
8.7 (347472 balsu)
Simpsoni ir amerikāņu animācijas seriāls, ko radījis Mets Grenings. Seriālā tiek satīriski apspēlēta vidusmēra amerikāņu ģimenes dzīve. Ģimenes galva ir Homērs, viņš ir precējies ar sievu Mārdžu un viņiem abiem ir trīs bērni: Bārts, Liza un Megija. Seriāla darbība norisinās izdomātā pilsētā - Springfīldā un tajā tiek 'izsmieta' amerikāņu kultūra, sabiedrība, televīzija.