ABC Animation

ツルネ ―風舞高校弓道部― | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (442 balsu)
Kad Minato Narumija pievienojas Kazemai prefektūras vidusskolai, kluba padomnieks Tomijs-sensejs viņu ātri uzaicina pievienoties loka šaušanas klubam. Viņa bērnības draugi Seiya Takehaya un Yamanouchi Ryohei ātri piekrīt pievienoties, taču Minato sākumā vilcinās. Tā kā Minato ir retais skolnieks ar pieredzi loka šaušanā, Tomijs-sensejs pavēl viņam uzstāties paraugdemonstrējumu, ko Minato arī dara... tikai viņa bulta netrāpa mērķī. Tiek atklāts, ka Minato loka šaušanā ir izveidojusies šausmīga disfunkcija.

リコリス・リコイル | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1619 balsu)
"LycoReco" ir kafejnīca ar tradicionālu japāņu pieskaņu, kas atrodas Tokijas centrā. Taču gardā kafija un saldie saldumi nav vienīgie šīs kafejnīcas pasūtījumi! Sākot ar paku piegādi nelielos attālumos, paņemšanu un izvešanu vientuļās ielās naktī, līdz zombijiem un milzu briesmoņu iznīcināšanai...?! Lai kāda būtu jūsu problēma, mēs esam šeit, lai palīdzētu! Mēs atrisināsim jebkāda veida “problēmas”, kas jums var rasties! Jūs gaida vienmēr smaidošā plakātu meitene un foršais, nopietnais jaunpienācējs. Smalka meitene, kura nekad nevēlas strādāt, un jauna sieviete, kurai tuvojas trīsdesmit un kura vēlas apprecēties. Un menedžeris ir jauks puisis, kurš ir apsēsts ar Japānu!

東京24区 | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (160 balsu)
Uz mākslīgās salas pie Tokijas līča trīs bērnības draugi cenšas glābt salas nākotni!

ヴィジュアルプリズン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (62 balsu)
Skaisti nemirstīgie ir sapulcējušies Harajuku, lai sacenstos par galveno balvu: milzīgu spēku! Jau gadiem ilgi pasaulīgās kultūras un mūzikas mākslinieki ir slepeni bijuši vampīri, tostarp tie, kas veido Visual Kei. Tagad viņi izpilda savas skaistākās dziesmas svētajā cietuma teritorijā zem Scarlet Moon.

劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.3 (7233 balsu)
Pēc automātiskās atmiņas lelles darba Violeta Evergardena ir iemācījusies vārdu "Es tevi mīlu" nozīmi. Viņas dvēsele, kas ir dziļi ievainota kara dēļ, ir sākusi dziedēt. Viņa turpina virzīties uz priekšu dzīvē, palīdzot citiem, kam tas ir nepieciešams, vienlaikus paturot pie sirds pirmās personas vārdus, kas kādreiz teica "Es tevi mīlu". Kad viņa uzņemas darbu, lai rakstītu vēstuli nedziedināmi slimam zēnam, laiks sāk iet uz priekšu.

小林さんちのメイドラゴン | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (4599 balsu)
Kobajaši dzīvo viens dzīvoklī, līdz kādu dienu parādījās Tooru un viņi nonāca kopā. Tooru uz cilvēkiem skatās kā uz nepilnvērtīgiem un muļķīgiem, taču Kobajaši-san viņu izglābusi, viņa dara visu iespējamo, lai atmaksātu parādu un palīdzētu dažādās lietās, lai gan ne viss norit pēc plāna. Mītiska ikdienas komēdija par strādīgu biroja dāmu, kas dzīvo kopā ar pūķu meiteni.

SK∞ エスケーエイト | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (3707 balsu)
Anime centrā ir Reki, otrā kursa vidusskolas skolnieks, kuram patīk braukt ar skeitbordu, un viņš tiek pieķerts "S" — pazemes un bīstamām skeitborda sacīkstēm pie pamestas raktuves bez noteikumiem. Arī Ranga, kura atgriezusies Japānā no Kanādas un nekad iepriekš nav braukusi ar skeitbordu, kopā ar Reki ietin S. Netīrie braucēji, mākslīgā intelekta braucēji un citas unikālas personas sacenšas "jauniešu skeitborda sacensību cīņā".

ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (23709 balsu)
Lielais karš beidzot beidzās pēc četriem ilgiem konflikta gadiem; sadalījās divās daļās, Telesis kontinents lēnām sāka atkal uzplaukt. Asinsizliešanas rezultātā tika pieķerta Violeta Evergardena, jauna meitene, kas tika audzēta tikai ar mērķi iznīcināt ienaidnieka līnijas. Kara pēdējā posmā nokļuvusi slimnīcā un sakropļota asiņainā sadursmē, viņai palika tikai vārdi no viņas visdārgākā cilvēka, bet nesaprata to nozīmi. Atgūstoties no brūcēm, Violeta sāk jaunu dzīvi, strādājot CH Postal Services pēc nesaskaņas ar savu jauno aizbildņu ģimeni. Tur viņa nejauši ir lieciniece "Auto Memuāru lelles" darbam, amanuensēm, kas pārraksta cilvēku domas un jūtas vārdos uz papīra. Šī doma aizkustināta, Violeta sāk strādāt par auto atmiņu lelli, kas viņu aizvedīs piedzīvojumā, kas mainīs viņas klientu dzīvi un, cerams, novedīs pie sevis atklāšanas.