King Records

永久少年 Eternal Boys | Japāna
Žanrs
“The Mature Idol Project” — jaunākais Manpuku Entertainment Productions piedāvātais projekts, lai atdzīvinātu uzņēmumu. Pieredzējuši biznesa pasaules veiksmēs un neveiksmēs, 6 pusmūža vīrieši tagad saskaras ar daudziem vecuma un fizisko spēju šķēršļiem, cenšoties kļūt par elkiem. Cenšoties pierādīt, ka veci suņi var iemācīties jaunus trikus un ka jūs joprojām varat iemācīties spīdēt neatkarīgi no jūsu vecuma, šie pusmūža vīrieši savu virvju galā ieņem nostāju!

先輩がうざい後輩の話 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (971 balsu)
Igaraši Futubas jaunais darbs būtu lielisks, ja viņas senpai Takeda Harumi nebūtu tik neticami kaitinoša! Futuba ienīst viņa smieklus, viņa ienīst, cik viņš ir liels, un viņai ļoti nepatīk, ka viņš izturas pret viņu kā pret mazu bērnu. Tas, ka Futuba ir īsa auguma un izskatās jauna, nepadara viņu par mazuli, un tas, ka viņa tik daudz laika pavada kopā ar Takedu, nenozīmē, ka viņa uzskata viņu par kaut ko citu, izņemot kaitinošu senpaju... vai tomēr viņa ne?!

イジらないで、長瀞さん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (3701 balsu)
Ļaunprātīgais Nagatoro-sans vienmēr apmāna Senpaju, lai panāktu viņa reakciju. Kāda ir viņas motivācija? Vai viņa vienkārši vēlas radīt postu Senpai? Vai varbūt viņai viņš slepeni patīk?

シャーマンキング | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (2032 balsu)
Karalis šamanis ir tas, kurš var sazināties ar garu karali un pārveidot pasauli. Ik pēc 500 gadiem šamaņi, kas var sazināties starp dzīvo un mirušo pasauli, sacenšas Šamaņu cīņā, lai kļūtu par nākamo šamaņu karali. Starp tiem, kas tiecas uz virsotni, ir jauns šamanis vārdā Yoh Asakura.

虚構推理 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (91 balsu)
11 gadu vecumā Kotkai Iwanaga no jums nolaupīja Kotoko Iwanaga un lūdza kļūt par viņu “Gudrības Dievu” kā starpnieku starp garu un cilvēku pasaulēm, kuram meitene ātri vienojās, bet uz labās acs rēķina. un kreisā kāja. Tagad, pēc sešiem gadiem, kad jūs gribat, lai viņu problēmas tiktu atrisinātas, viņi dodas uz Kotoko konsultēties. Tikmēr 22 gadus vecais universitātes students Kurou Sakuragawa tikko šķiras ar savu draudzeni pēc tam, kad viņš bija aizbēdzis viens pats, kad abi saskārās ar kapu. Redzot to kā viņas iespēju kļūt tuvāk ar viņu, Kotoko nekavējoties liek viņai kustēties, cerot kādu dienu apprecēties ar Kurou. Tomēr viņa ātri saprot, ka Kurou ir vēl kaut kas. Izmantojot šīs zināšanas, viņa lūdz viņa palīdzību dažādu pārdabiskā rakstura problēmu risināšanā, vienlaikus novēlot jaunatklātajam partnerim viņas atbildes.