Nippon BS Broadcasting

人間不信の冒険者たちが世界を救うようです | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (107 balsu)
Niks kādreiz bija veterānu piedzīvojumu meklētāju partijas biedrs, palīdzot saviem nedisciplinētajiem draugiem ar kontiem, kad vien varēja. Bet kāda bija viņa atlīdzība? Tiek apsūdzēts par piesavināšanos un izmests no līdera, kuru viņš cienīja. Pēc neilga laika viņš atrod dažus citus nogurušus piedzīvojumu meklētājus un radniecīgus garus, un viņi kopā veido savu neapturamo partiju!

映画 五等分の花嫁 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (913 balsu)
Kad piecas jaukas jaunas meitenes, kurām nepatīk mācīties, nolīgst nepilna laika pasniedzēju Futaro, viņš vada ne tikai viņu izglītību, bet arī viņu sirdis. Pavadītais laiks viņus visus ir satuvinājis, un jūtas aug meitenēs un Futaro. Kad viņi pabeidz trešo vidusskolas gadu un tuvojas pēdējie skolas svētki, viņi skatās uz turpmāko. Vai ar kādu no viņiem un Futaro ir nākotne?

後宮の烏 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (200 balsu)
Stāsta centrā ir Uki — imperatora konkubīne, kura nekad nav tikusi izsaukta imperatora guļamistabās, un kura harēma kambaros dzīvo unikāli. Daži uzskata, ka viņai ir vecas sievietes izskats, bet citi - kā jaunai dāmai, un viņa izmanto noslēpumainu maģiju, kas palīdz it visā, sākot no pazaudētu priekšmetu atrašanas un beidzot ar lāstu nodošanu. Kad kāds apstāklis liek imperatoram piezvanīt viņai, viņu tikšanās mainīs vēsturi.

リコリス・リコイル | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1619 balsu)
"LycoReco" ir kafejnīca ar tradicionālu japāņu pieskaņu, kas atrodas Tokijas centrā. Taču gardā kafija un saldie saldumi nav vienīgie šīs kafejnīcas pasūtījumi! Sākot ar paku piegādi nelielos attālumos, paņemšanu un izvešanu vientuļās ielās naktī, līdz zombijiem un milzu briesmoņu iznīcināšanai...?! Lai kāda būtu jūsu problēma, mēs esam šeit, lai palīdzētu! Mēs atrisināsim jebkāda veida “problēmas”, kas jums var rasties! Jūs gaida vienmēr smaidošā plakātu meitene un foršais, nopietnais jaunpienācējs. Smalka meitene, kura nekad nevēlas strādāt, un jauna sieviete, kurai tuvojas trīsdesmit un kura vēlas apprecēties. Un menedžeris ir jauks puisis, kurš ir apsēsts ar Japānu!

魔法使い黎明期 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (281 balsu)
Pamatojoties uz Grimoire of Zero pasaulē, burvju studenti apvienojas, lai pilnveidotu savas prasmes!

まちカドまぞく | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (254 balsu)
Kādu dienu atmodinot savas snaudošās velna spējas, Yuuko Yoshida jeb Ēnu saimniece Yuuko, viņas sencis Lilita uztic Gaismas klana svētnīcas jaunavu, maģisko meiteni, uzveikt. Juuko caur savu klasesbiedru Anri Sadu satiek maģisko meiteni Momo Čjodu un izaicina viņu uz dueli, taču spēka trūkuma dēļ ātri zaudē. Kopš tā laika Yuuko ir cīnījusies ar savu velna lomu un dueli ar Momo, kā arī regulāri aizņēmusies no viņas palīdzību. Tomēr dīvainas sakritības dēļ Juuko vājina arī Momo, atņemot viņai spēku sadarboties Tamas pilsētas miera aizsardzībā.

錆喰いビスコ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (811 balsu)
Viens sarkans pēta un mēģina izdzīvot tālās nākotnes Japānas neauglīgajā tuksnesī!

その着せ替え人形は恋をする | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (9011 balsu)
Traumēts no bērnības incidenta ar draugu, kurš bija izņēmums viņa mīlestībai pret tradicionālajām lellēm, leļļu amatnieka cerība Wakana Gojō pavada savas dienas kā vientuļnieks, atrodot mierinājumu savas vidusskolas mājas telpā. Vakanai cilvēki, piemēram, skaistā Marina Kitagava, moderna meitene, kuru vienmēr ieskauj daudz draugu, praktiski ir citplanētietis no citas pasaules. Bet, kad dzīvespriecīgā Marina, kas nekad nekautrējas, pamana Vakanu, kas kādu dienu pēc skolas šuj prom, viņa ierodas ar mērķi piesaistīt savu kluso klasesbiedru viņas slepenajam hobijam: kosplay.

東京24区 | Japāna
Žanrs
IMDB
6 (160 balsu)
Uz mākslīgās salas pie Tokijas līča trīs bērnības draugi cenšas glābt salas nākotni!

プラチナエンド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.1 (1703 balsu)
Kamēr viņa klasesbiedri svin vidusskolas izlaidumu, nemierīgā Miraja ir iegrimusi tumsā. Bet viņa cīņa tikai sākas, kad viņš saņem kādu pestīšanu no augšienes eņģeļa formā. Tagad Mirai cīnās pret 12 citiem izredzētiem cilvēkiem cīņā, kurā uzvarētājs kļūst par nākamo pasaules dievu. Mirai stūrī ir eņģelis, taču, lai izdzīvotu, viņam, iespējams, būs jākļūst par velnu.

死神坊ちゃんと黒メイド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (595 balsu)
Bērnībā raganas nolādēts jaunais hercogs ieguva nevēlamu spēku nogalināt katru dzīvo būtni, kam viņš pieskaras. Viņš ir spiests pārcelties prom no savas ģimenes un nokļūt lielā savrupmājā dziļi mežā, pret hercogu izturas tā, it kā pret viņu neeksistētu, un vienaudži no viņa nepārtraukti izvairās. Tomēr viņš nav pilnīgi viens. Robs un Alise, viņa sulainis un kalpone, vienmēr ir viņam blakus. Alisei patīk viņu ķircināt, un, abu attiecībām augot, hercogs izvirza mērķi atbrīvoties no nāvējošā lāsta. Protams, viņam būs vajadzīga palīdzība, un kurš gan labāk to izdarītu, ja ne dažādie pārdabiskā iemītnieki?

ひげを剃る。そして女子高生を拾う。 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (2792 balsu)
Biroja darbinieks Jošida jau piecus gadus ir samierinājies ar savu kolēģi Airiju Goto. Neskatoties uz to, ka viņš beidzot norunājis randiņu ar viņu, viņa atzīšanās tiek nekavējoties noraidīta. Piedzēries un vīlies, viņš paklupa mājās, bet ceļa malā atrod vidusskolas meiteni. Meitene, kurai nepieciešama naktsmāja, mēģina savaldzināt Jošīdu. Neskatoties uz to, ka viņš noraidīja viņas sasniegumus, viņš tomēr uzaicina viņu savā dzīvoklī. Nākamajā rītā meitene, iepazīstinot sevi ar Saju Ogivaru, atklāj, ka ir aizbēgusi no Hokaido līdz pat Tokijai. Sešus mēnešus ilgas jautrības laikā viņa nepārtraukti mainīja seksuālus pakalpojumus pret jumtu virs galvas. Tomēr Jošida paliek nesatricināma no viņas pavedināšanas. Tā vietā viņš liek viņai veikt cita veida darbu — tādu, kas ietver trauku mazgāšanu un veļas mazgāšanu. Un tā sākas aizkustinošas attiecības starp siržu salauztu pieaugušo un aizbēgušu vidusskolas meiteni.

1 2