Sky Studios

The Midwich Cuckoos | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (3451 balsu)
Neliels izdomāts ciemats Anglijā ir pilnībā pakļauts citplanētiešu klātbūtnei veselu dienu. Pēc pamošanās tiek atklāts, ka daudzas sievietes pilsētā ir stāvoklī.

The Baby | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (3284 balsu)
Kad 38 gadus vecajai Natašai negaidīti piedzimst mazulis, viņas dzīve, darot to, ko viņa vēlas, kad vēlas, dramatiski sabrūk. Kontrolējošs, manipulatīvs un ar vardarbīgām spējām mazulis pārvērš Natašas dzīvi šausmu šovā. No kurienes tas nāk? Ko tas vēlas? Un cik daudz Natašai būs jāpieliek, lai atgūtu savu dzīvi?

The Rising | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (1970 balsu)
Neve Kellijs ir miris. Viņa ir iestrēgusi neskaidrībā un viņai jānoskaidro, kas viņu nogalināja. Šī noslēpumainā seriāla Beau Séjour adaptācija pārsteidz ar savu jauno aktieru sastāvu un Anglijas ezeru apgabala elpu aizraujošajām ainavām.

The Fear Index | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.8 (1501 balsu)
Dr. Alekss Hofmans, bijušais amerikāņu fiziķis, izveido uz AI balstītu sistēmu, kas izmanto bailes finanšu tirgos un darbojas zibens ātrumā, lai gūtu lielu peļņu. Taču palaišanas dienā Aleksa veselais saprāts ir satricināts pēc tam, kad viņam mājās nežēlīgi uzbrūk vīrietis, kurš zina visus viņa drošības kodus. Pēc vairākiem neizskaidrojamiem notikumiem Alekss kļūst pārliecināts, ka viņš tiek ierāmēts.

Landscapers | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7 (15898 balsu)
Šķietami parasts britu pāris nokļūst ārkārtas izmeklēšanas centrā, kad kādas mājas aizmugurējā dārzā Notingemā tiek atklāti divi mirušie.

COBRA | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.4 (3768 balsu)
Tā kā plaši izplatīti elektroenerģijas padeves pārtraukumi izraisa haosu un apdraud dzīvības visā valstī, COBRA (Ministru kabineta biroja informatīvās telpas) komiteja, kurā ir Apvienotās Karalistes vadošie eksperti un politiķi, pulcējas, lai atrastu veidu, kā atkal ieslēgt apgaismojumu.

Domina | Itālija
Žanrs
IMDB
7.1 (3985 balsu)
Līvijas Drusillas ārkārtējais uzplaukums, kura pārvarēja likstas, lai kļūtu par ietekmīgāko sievieti pasaulē. Sekojiet līdzi Līvijas ceļojumam no naivas jaunas meitenes, kuras pasaule sabrūk pēc Jūlija Cēzara slepkavības, līdz Romas visspēcīgākajai un ietekmīgākajai ķeizarienei.

The Third Day | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.4 (10386 balsu)
Unikāls stāsts, kas izstāstīts divās atšķirīgās daļās, "Vasara" seko Semam, cilvēkam, kurš tiek aizvilkts uz noslēpumainu salu pie Lielbritānijas krastiem, kur viņš sastopas ar salinieku grupu, kas vēlas par katru cenu saglabāt savas tradīcijas. "Ziema" seko Helēnai, spēcīgai ārzemniecei, kura ierodas salā, meklējot atbildes, bet kuras ierašanās izraisa trakulīgu cīņu, lai izlemtu tās likteni.