FremantleMedia Australia

Heartbreak High | Austrālija| Nīderlande
Žanrs
IMDB
7.7 (7119 balsu)
Svaigs skats uz Hartley High vairāk nekā 20 gadus vēlāk. Ar saviem jaunajiem draugiem – nepiederošajiem Kvinniju un Darenu – Amērijai ir jālabo sava reputācija, pārdzīvojot mīlestību, seksu un sirds sāpes.

Neighbours | Austrālija| Meksika
Žanrs
IMDB
5.5 (5831 balsu)
Kaimiņi ir Austrālijas televīzijas ziepju opera. Izrādes sižeti attiecas uz to cilvēku sadzīves un profesionālo dzīvi, kuri dzīvo un strādā Erinsboro, izdomātā Melburnas piepilsētā Viktorijā. Sērija galvenokārt ir vērsta uz Ramsay Street — īsa strupceļa — iedzīvotājiem un tai blakus esošajiem rajoniem — Lassiters kompleksu, kurā ietilpst bārs, viesnīca, kafejnīca, ziņu birojs un parks. Kaimiņi sākās ar trim Vatsona izveidotajām ģimenēm - Ramsays, Robinson un Clarkes. Vatsons sacīja, ka vēlas parādīt trīs ģimenes, kuras ir draugi, kas dzīvo mazā ieliņā. Robinsoniem un Ramsejiem bija sena vēsture, un viņi bija iesaistīti pastāvīgā sāncensībā.

Wentworth | Austrālija
Žanrs
IMDB
8.6 (22764 balsu)
Bea Smita tiek ieslodzīta, gaidot tiesu par vīra slepkavības mēģinājumu, un viņai jāiemācās, kā dzīve norisinās cietumā. Mūsdienīga ikoniskās Prisoner sērijas adaptācija un turpinājums.