Create NSW

Žanrs
IMDB
8.4 (5108 balsu)
Kad ģimenes atstumtais Lakijs Flinns uzzina, ka viņa māte mirst, viņš nolemj braukt uz otru Austrālijas malu, lai viņu satiktu, ceļojumam iesaiņojot tikai stāvus klavieres. Taču viņa plāni drīz vien tiek apgriezti kājām gaisā, kad viņš satiek aizbēgušo pusaudzi Megu, kura saskaras ar dažiem saviem ģimenes dēmoniem.

Mr Inbetween | Austrālija
Žanrs
IMDB
8.6 (19450 balsu)
Rejs Šosmits ir tēvs, bijušais vīrs, draugs un labākais draugs: sarežģītas lomas, ar ko žonglēt mūsdienu laikmetā. Vēl grūtāk, ja esi noziedznieks algots.

Babyteeth | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.1 (518 balsu)
Tas, kas Finlaju ģimenei varēja būt katastrofa, noved pie tā, ka tiek ļauts aiziet un atrast žēlastību krāšņajā dzīves haosā, kad Henrijs un Anna saprot, ka viņu smagi slimā pusaudža meita Milla ir neprātīgi iemīlusies narkotiku tirgotājā Mozus. Šī romantika ir Millas aizsargājošais vecāku vissliktākais murgs - bet Milla vairs nevēlas to spēlēt droši. Lietas kļūst nekārtīgas, un tikumība iziet ārpus loga, jo ģimenes locekļu - viņu atbruņojoši godīgā grūtnieces kaimiņa, izcili kļūdainās mūzikas skolotājas, bērnu vijolītes un Mozus ģimenes - dzīve ir savstarpēji saistīta.

Penguin Bloom | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.8 (10966 balsu)
Ģimene uzņem ievainotu varnu, kas būtiski maina viņu dzīvi.