tuksnesī

Hunt for the Wilderpeople | Jaunzēlande
Žanrs
Budžets
2,500,000.00$
Filma tiks demonstrēta tikai kinofestivāla "Spektrs VI" ietvaros: http://www.forumcinemas.lv/Events/Spektrs/. Rikijs Beikers (Džeisons Denisons) ir rupeklis un huligāns. Pēc kārtējām izdarībām sociālie dienesti nosūta puiku dzīvot laukos pie viņa audžumātes Bellas un viņas vīra, īgnā Heka (Sems Nīls). Kad Bella negaidīti nomirst un sociālie dienesti nolemj sūtīt Rikiju uz bērnunamu, viņš aizbēg uz mežu, un Heks dodas to meklēt. Pārpratuši, ka Heks ir nolaupījis rikiju, dienesti izsludina valsts mēroga cilvēku medības, bet abi galvenie varoņi tikmēr iekuļas daudzos aizraujošos, bet pārsvarā sirsnīgos piedzīvojumos, kas ļaus tiem daudz labāk izprast vienam otru, kā arī pasauli sev apkārt...

Hampstead | Lielbritānija| Beļģija
Žanrs
IMDB
6.0 (4148 balsu)
Mīlestībai pakļaujas visi vecumi. Apmetusies uz dzīvi Hempstedā, atraitne Emīlija no Amerikas nejauši iesaistās romantiskās attiecībās ar Donaldu.

The Mountain Between Us | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (62288 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Bens un Ešlija iepazīstas lidostā, kad atceltais reiss draud izjaukt abu svarīgos plānus. Viņi pieņem privātas lidmašīnas pilota piedāvājumu, taču lidmašīna cieš aviokatastrofu Klinšu kalnos. Nonākuši mežonīgās dabas apstākļos un apzinoties, ka gaidīt palīdzību ir bezcerīgi, kopīga cīņa par izdzīvošanu satuvina vēl pavisam nesenos svešiniekus.

1 2