gangsters

Snag | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (9 balsu)
Austrālijas vientuļa vilka klusā eksistence tiek sagrauta, kad viņš uzzina, ka sieviete, kuru viņš kādreiz mīlēja un kuru viņš domāja par mirušu, ir dzīva un to tur nežēlīgo gangsteri gūstā. Tagad, lai uzņemtos šo bīstamo noziedzīgo organizāciju, viņam jāmeklē sabiedrotie un jāieplūst vardarbības pasaulē, lai glābtu savu mūža mīlestību šajā graudainajā, mūsdienu vardarbīgajā pasakā.

The Outfit | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.1 (42820 balsu)
Leonards ir angļu drēbnieks, kurš savulaik darināja uzvalkus Londonas pasaulslavenajā Savile Row. Pēc personīgas traģēdijas viņš nokļuva Čikāgā, vadot nelielu drēbnieku veikalu nelīdzenā pilsētas daļā, kur viņš izgatavo skaistas drēbes vienīgajiem cilvēkiem, kas to var atļauties: ļaunu gangsteru ģimenei.

The Many Saints of Newark | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (55181 balsu)
Jaunais Entonijs Soprāns aug vienā no vētrainākajiem vēstures laikmetiem Ņūarkā, Ņūdžersijā, kļūstot par vīrieti tieši tad, kad konkurējošie gangsteri sāk celties un izaicināt visvareno DiMeo noziedznieku ģimeni. Mainīgos laikos ir ierauts viņa svētais tēvocis Dickie Moltisanti, kura ietekme pār viņa brāļadēlu palīdzēs iespaidojamo pusaudzi pārvērst par visvareno mafijas bosu Toniju Soprānu.